Cum poţi câştiga gadgeturi inteligente, dacă le descoperi problemele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub numele IoT Village, o componentă a hackathon-ului şi a conferinţei Techsylvania, participanţii pot descoperi şi câştiga gadgeturi inteligente.

Zece dintre cele mai noi tehnologii din zona smart living, a securităţii şi a sănătăţii, cum sunt Danalock, dispozitivul care oferă acces preferenţial în casă, Nest Cam, o cameră de supraveghere funcţională la 130 de grade, Sense, un dispozitiv care monitorizează somnul şi multe alte gadgeturi vor fi disponibile la Techsylvania. Câştigătorii le primesc, dacă reuşesc să le „hack-uiască“.

Techsylvania introduce IoT Village ca o nouă verticală a evenimentului, în contextul Internet of Things ca subiect în ascensiune, dar şi a riscurilor de securitate rezultate din explozia de terminale conectate la Internet. Mai mult, încă de la primul eveniment care s-a desfăşurat acum trei ani, Techsylvania s-a dezvoltat, având pe lângă conferinţă şi concurs pentru programatori sau diverse alte puncte de interes pentru public.

IoT Village este sprijinit de Bitdefender. La Techsylvania vor mai fi nume precum Simon Gosling de la Happy Finish, Rumen Iliev de la LAUNCHub sau Fabian Westerheide de la Asgard, Eric Wood de la Telenav, pe lângă o serie de nume importante din industrie care au fost deja confirmate. În total, vor fi peste 40 de speakeri la conferinţă, un maraton de programare şi o competiţie destinată startup-urilor.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite