Cum arată sistemul Android de pe Nokia Normandy? Primele imagini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Va face sau nu Nokia un telefon cu Android?
Va face sau nu Nokia un telefon cu Android?

Profilul de Twitter @evleaks a arătat designul variantei de Android care este pe telefonul Nokia Normandy, posibilul înlocuitor al liniei Asha, care va avea sistemul de operare de la Google.

Nokia a construit acest telefon înainte de tranzacţia cu Microsoft, când a devenit parte a grupului din Redmond, iar primele imagini cu telefonul arătau un device de mici dimensiuni, care semăna cu linia Asha. Astfel, dispozitivul cu Android va lupta, dacă va fi lansat, pe piaţa terminalelor foarte ieftine, transformând Nokia: niciun telefon care să nu fie smartphone.

@evleaks publică acum interfaţa de pe Android, care seamănă cu cea de pe Windows Phone, pentru a oferi o integritate vizuală gamei producătorului finlandez. În imagini apare centrul de notificări de pe ecranul de blocare, modul cum arată un apel şi apliaţia de Skype.

Încă nu se ştie dacă telefonul chiar va fi lansat sau este doar un experiment al Nokia, care nu va fi pus în practică niciodată, din cauza preluării grupului mobil de către Microsoft, care produce sistemul Windows Phone.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite