Cu cât va taxa Elon Musk celebritățile care vor să aibă bifa albastră pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliardarul Elon Musk a anunțat, marți, lansarea unui abonament lunar pentru utilizatorii care doresc să aibă bifa albastră pe Twitter.

Cu cât va taxa Elon Musk celebritățile care vor să aibă bifa albastră pe Twitter FOTO EPA EFE
Cu cât va taxa Elon Musk celebritățile care vor să aibă bifa albastră pe Twitter FOTO EPA EFE

Noul proprietar al platformei de socializare Twitter a anunțat lansarea unui abonament lunar pentru cei care doresc să aibă în dreptul contului o bifă albastră care reprezintă un cont oficial. Până acum doar anumite profiluri puteau solicita această bifă ce semnalizează faptul că un cont este deținut de o celebritate, guvern, companie, sportivi, etc.

Astfel, de la lansarea viitorului abonament, toate celebritățile riscă să își piardă bifa de cont oficial dacă nu vor achita taxa impusă de platformă. Cei care optează pentru noul abonament vor avea parte și de alte avantaje. De exemplu, afișarea mesajelor acestora va fi prioritară, iar mesajele video și audio vor putea fi mai lungi. În plus, abonații premium vor beneficia și de mai puțină publicitate pe platformă. 

Momentan prețul de 8 dolari pentru conturile verificate nu este standard pentru toate țările, ci va fi ajustat în funcție de țară, relatează Agerpres. 

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite