Counter-Strike 2 și EA Sports FC 24 vor fi prezentate la Gaming Marathon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Gaming Marathon, pe 16 septembrie, cei mai cunoscuți streameri din România vor petrece alături de comunitățile lor multe ore pline de gaming și momente educative, pentru că oricare dintre jocuri poate fi, pe lângă un mod de petrecere a timpului liber, și un instrument de învățare alternativă.

image

Gaming Marathon se desfășoară pe website-ul gaming-marathon.ro, începând cu ora 10:00.

Unii dintre cei mai populari creatori de conținut de gaming din România vor participa la Gaming Marathon: Lectură, Bercea, Tudor Buțan și Ovvy vor prezenta cele mai așteptate jocuri ale toamnei, Counter-Strike 2 și EA Sports FC 24.

Specialiști din industria locală dezvoltatoare de jocuri video vor vorbi cu streamerii invitați și publicurile lor despre oportunitățile pe care le oferă acest sector și cum tinerii pasionați de jocuri video pot transforma această pasiune într-o carieră.

Cei interesați să urmeze o carieră de programator sau artist, printre multe alte specializări, vor afla cum se pot pregăti încă din liceu pentru a ajunge să dezvolte jocuri video, fie pe cont propriu, fie în cadrul unui studio de gaming. Bobospider și Antonia Nuckle vor vorbi cu Gabriei Stancu și Bogdan Trau de la studioul românesc Amber despre oportunitățile din industrie.

Reprezentanții BISM (International Business School of Management) și specialiști din industria dezvoltatoare de jocuri vor oferi detalii tinerilor despre ce programe de facultate ar trebui să urmeze pentru a se putea angaja în industria de gaming.

“Lunile ce urmează sunt pline de evenimente dedicate împătimiților de jocuri video. Dincolo de Bucharest Gaming Week, în doar două luni o să avem parte de Dev.Play, evenimentul industriei dezvoltatoare de jocuri, Romanian Game Awards care premiază cele mai bune jocuri românești și Gaming Video Awards, gala care recunoaște cei mai buni creatori de conținut din România.

”Acest Gaming Marathon este cel mai mare eveniment online de gaming al toamnei și va aduna, într-o singură zi, sute de mii de tineri. Ne folosim de puterea de a strânge atât de mulți oameni pentru a transmite câteva mesaje cheie care să ajute la evoluția tinerilor de astăzi către adulții responsabili de mâine.

Acum, la început de an școlar și universitar, vorbim despre importanța educației. Chiar și a celei financiare. Într-un mod pe care suntem convinși că publicul nostru îl va îmbrățisa.”, a precizat Tudor Dăescu, co-organizator Gaming Marathon.

George si iSilent realizează în Minecraft, probabil pentru prima oară în România, o bancă pe placul celor tineri. Aici gamerii au parte de educația financiară atât de necesară dezvoltării fiecăruia dintre noi. Aceasta lipsește atât în viața reală, cât și în jocuri, dar e o parte determinantă pentru succes în ambele. iSilent va oferi tips & tricks gamerilor despre cum să-și gestioneze cât mai bine banii și resursele în jocuri.

Streamerii din Good Gaming League: Mădălin, ZaSami, Tedereu, Jaxi, Alexa, Gannicus, Reddysh și Antonia Nuckle își vor aduce aminte de cele mai frumoase momente din primele zile de școală. Vor povesti împreună cu gamerii care sunt acele momente care îi fac să vină cu bucurie la școală: colegii de clasă, o materie preferată sau orele de sport.

Rivalitatea istorică dintre streamerii Lectură și Bercea continuă și la acest maraton, cu un duel în premieră în noul joc Counter-Strike 2. Cei doi își vor forma echipele cu membrii ai comunităților lor. Tudor Buțan și Tedereu vor primi vizita unui personaj neașteptat, un sconcs dornic să învețe să se joace cât mai bine. Participanții la Gaming Marathon îi vor da sfaturi pentru ca acesta să devină cât mai bun la FIFA și PUBG Mobile. În plus, Alexa invită gamerii într-un super turneu de CS:GO 1 v 1, al cărui câstigător va pleca acasă cu un monitor de la AGON by AOC.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite