Conturi Instagram, suspendate fără motiv: platforma a avut probleme de funcționare

0
Publicat:

Instagram a raportat, luni, probleme de conectare întâmpinate de utilizatori. Unii dintre ei au precizat conturi suspendate sau care nu au mai putut fi accesate, relatează AFP, conform Agerpres.

Feed Instagram.
Instagram nu funcționează. FOTO Shutterstock

„Suntem conştienţi că unii dintre voi întâmpină dificultăţi în accesarea contului de Instagram. Ne ocupăm de acest lucru şi ne cerem scuze pentru neplăcerile create", a transmis departamentul de comunicare într-o postare publicată pe Twitter. 

Zeci de utilizatori ai rețelei sociale au anunțat, luni, că datele de identificare la Instagram nu au fost recunoscute sau că au primit mesaje în care au fost înștiințați că le-a fost suspendat contul. 

Site-ul specializat https://downdetector.ro/nu-merge/instagram/ a apreciat numărul de incidente la câteva mii, cu un vârf în jurul orei 14:00 GMT. O altă întâmplare asemănătoare a avut loc, joi, 22 septembrie, fără ca Instagram să explice motivele. 

Pe site-ul Downdetector a fost publicată și o hartă care arată zonele unde sunt raportate problemele și întreruperilor furnizării serviciilor Instagram. 

Problemele vin în contextul în care în urmă cu aproape o săptămână, WhatsApp, nu a mai putut fi accesată. Mai mulți utilizatori nu au putut trimite mesaje în conversațiile private sau în grupuri. 

În luna octombrie a anului trecut, utilizatorii reţelelor Whatsapp, Facebook şi Instagram, inclusiv cei din România, au fost afectaţi din cauza indisponibilităţii acestor servicii, toate trei fiind deţinute de Facebook. 

Instagram este aplicația deținută de Meta, compania-mamă a Facebook și WhatsApp. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite