Chinezii de la Xiaomi au un laptop care concurează direct cu un MacBook Apple

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Xiaomi, unul dintre marii producători de telefoane cu Android, devine vânzător de laptopuri. Primul model e subţire, interesant şi rulează Windows 10.

Mi Notebook Air va fi disponibil în două culori (auriu şi argintiu), dar şi în două versiuni cu specificaţii diferite. Una dintre acestea are un ecran de 13,3 inci şi include un procesor Intel Core i5, 256GB SSD pentru stocarea informaţiilor personale şi o placă video Nvidia GeForce 940MX.

Cei de la Xiaomi spun că este suficient de puternică pentru a permite rularea unor jocuri precum Dota 2. De asemenea, din punct de vedere al conectivităţii, vom avea de-a face cu un port USB Type C. De cealaltă parte, versiunea cu un ecran de 12,5 inci beneficiază de un procesor Intel Core M3, 128GB SSD şi o placă video integrată. Cu toate acestea, se pare că va avea o autonomie mai bună decât modelul de 13,3 inci.

În mod interesant, laptopul este fabricat, de fapt, de către Tian Mi, un partener al companiei, însă va fi vândut cu brandul Xiaomi. Aşa cum era de aşteptat, versiunea de 12,5 inci este mai uşoară decât cea de 13,3 inci. Aceasta cântăreşte 1,07 kilograme, cu aproximativ 0,2 kilograme mai puţin decât celălalt model anunţat. Modelul de 13,3 inci va costa în jur de 750 de dolari, în timp ce modelul de 12,5 inci va avea un preţ de 525 de dolari - disponibile din 2 august în China.

Mai multe detalii despre aceste produse sunt aici

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite