CES 2023: Kingston a prezentat noi produse de stocare, memorii RAM și seria IronKey

0
Publicat:

Kingston Technology Europe Co LLP, filială a Kingston Technology Company, Inc., companie din domeniul produselor de memorie și al soluțiilor tehnologice, și-a anunțat participarea la CES 2023, în Las Vegas, unde va prezenta cele mai noi produse din portofoliu.

Stick USB-C Kingston IronKey VP50C.
Stick USB-C Kingston IronKey VP50C.

Kingston IronKey a lansat prima sa unitate USB Type-C Vault Privacy 50C (IKVP50C). Utilizatorii își pot proteja datele împotriva atacurilor BadUSB și Brute Force cu seria Vault Privacy 50, ce oferă certificare FIPS 197 și criptare hardware XTS-AES pe 256 de biți. Opțiunea Multi-Password Option cu modurile Complex sau Passphrase permite utilizatorilor să aleagă un PIN numeric, o propoziție sau o listă de cuvinte, astfel încât parola să fie ușor de reținut, dar mai greu de ghicit de către ceilalți.

Produsele de stocare cu criptare hardware oferă o multitudine de alte caracteristici concepute pentru a proteja datele sensibile. Fie că este vorba de seria VP50, de KP200 cu tastatură alfanumerică certificată FIPS 140-3 nivel 3 (în curs de certificare) sau de VP80ES, primul SSD extern Kingston cu ecran tactil, unităţile USB Kingston cu criptare nu permit ca datele personale să fie o țintă ușoară.

De la ultima sa prezență la CES, Kingston a lansat Kingston FURY, o serie de gaming care oferă memorii și unităţi de stocare pentru cei care au nevoie de performanțe ridicată. De la memoriile Kingston FURY Renegade DDR5 de mare viteză(până la 7200MT/s), SODIMM Impact pentru sisteme mici, sau SSD-ul Renegade cu radiator, seria FURY oferă pasionaților de calculatoare, gamerilor și creatorilor de conținut puterea și stilul pe care le caută.

Kingston își continuă colaborarea cu Intel, echipând sistemele Intel NUC cu memorii Kingston FURY pentru maximizarea performanței.

În cadrul CES 2023, Kingston va face următoarele demonstrații și va expune următoarele produse:

  • Test de lățime de bandă cu Kingston FURY Impact DDR5 5600MT/s SODIMMs în NUC-ul Intel Raptor Canyon;
  • Gameplay cu Kingston Fury Renegade și Impact DDR4 în NUC-ul Intel Serpent Canyon;
  • Kingston FURY Renegade DDR5, varianta cu radiatoare albe;
  • DIMM-uri Kingston Server Premier DDR5 DDR5 4800MT/s;
  • Unități flash USB cu criptare hardware Kingston IronKey;
  • SSD  4TB NV2 PCIe 4.0 NVMe.
TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite