CES 2020: Samsung lansează un nou televizor QLED 8K

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung televizor 8K

Samsung a prezentat noua generaţie de televizoare QLED 8K la CES 2020, în Las Vegas, arătând perspectiva sa asupra viitorului tehnologiei ecranelor.

Gama QLED 8K 2020 oferă utilizatorilor o experienţă de vizionare foarte bună şi o integrare inteligentă în casă. Acesta foloseşte inteligenţa artificială pentru a îmbunătăţi capacităţile audio, video şi smart. În plus, oferă o gamă largă de funcţii inteligente alimentate de Tizen, oferind utilizatorilor ocazia să folosească comenzi vocale şi să acceseze funcţii noi, precum Tap View, Digital Butler şi Samsung Health.

Toate acestea sunt incluse în noul televizor flasghip al Samsung – Q950TS QLED 8K.

Televizorul elimină marginea din jurul ecranului pentru a crea un raport ecran-corp de aproape 99%, cel mai mare procentaj de pe piaţă. De la aproximativ trei-patru metri distanţă, utilizatorii pot admira efectul ecranului Infinity, în care marginile par să dispară.

Q950 are doar 15 milimetri grosime pe întregul ecran. În combinaţie cu un panou din spate complet plat, Q950 poate sta lipit de perete sau se poate integra perfect şi când este aşezat pe un suport.

Utilizatorii îşi pot folosi televizorul pentru a schimba atmosfera din cameră. Spre exemplu, asistentul digital Bixby poate crea un ambient mai liniştit printr-o simplă comandă vocală, iar televizorul va afişa pe ecran un fundal relaxant. În plus, Samsung va pune la dispoziţie mai multe opţiuni de asistenti vocali, utilizatorii având posibilitatea de a alege, integrând Amazon Alexa şi Google Assistant în gama QLED 8K 2020 Samsung. Astfel, utilizatorii vor accesa mai uşor conţinutul preferat, prin capabilităţi extinse de smart home şi control TV.

Funcţii noi: Multi-View, Tap View şi Digital Butler

Samsung televizor 8K

Q950 prezintă un ghid universal nou, îmbunătăţit, care foloseşte algoritmi bazaţi pe inteligenţă artificială pentru a analiza tipul de conţinut pe care îl urmăresc utilizatorii, alături de serviciile şi canalele TV favorite, pentru a le oferi recomandări personalizate în funcţie de obiceiurile şi gusturile fiecăruia.

Samsung introduce şi funcţia Multi-View, care se asigură că utilizatorii nu vor rata nimic de pe niciun ecran, astfel încât ecranului telefonului poate fi proiectat pe TV într-o fereastră separată de ceea ce se difuzează la TV. Cu 14 aspecte diferite, utilizatorii îşi pot personaliza experienţa de vizualizare, pot alege dintre afişarea continutului fie alăturat, fie picture-in-picture.

De asemenea, Q950 oferă noi modalităţi de a face screen mirroring. Tap View le permite utilizatorilor să-şi proiecteze conţinutul de pe telefon pe televizor doar prin atingerea celor două dispozitive. Şi cu ajutorul Digital Butler, utilizatorul poate controla mai multe produse decât oricând, folosind tehnologia infraroşu pentru a detecta şi a controla device-uri non-IoT din casă. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite