Cele mai reuşite glume de 1 aprilie de pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia zilei de 1 aprilie, recunoscută în lume ca Ziua Păcălelilor, cele mai multe companii din ţară şi din afară s-au întrecut în glume pe Facebook şi pe internet. Adevarul.ro a făcut o selecţie a celor mai reuşite dintre acestea, din care nu lipsesc nici conturile de Facebook ale Poliţiei Române şi SRI.

1. Razer

Compania producătoare de periferice pentru gameri, dar şi a unui smartphone, începând cu anul trecut, a continuat şi în acest an seria glumelor cu Razer Venom. De data aceasta ”au lansat” o băutură specială pentru împătimiţii de jocuri video, care ajută la reflexele umane, încete, ale acestora. Ce a ieşit, mai jos.

2. Serviciul Român de Informaţii

Cu o prezenţă din ce în ce mai apreciată pe Facebook, echipa de comunicare a SRI nu a dezamăgit nici cu această ocazie.

3. Poliţia Română

Dacă SRI a fost mereu priceput la postările de pe Facebook, anul acesta şi Poliţia ne-a arătat că a invăţat ce înseamnă o prezenţă amuzantă pe reţelele sociale şi că e nevoie şi de acest lucru din când în când. 

4. Pepsi România

Producătorul de băuturi răcoritoare arată că a înţeles foarte bine obiceiurile românilor şi a anunţat în glumă că a lansat noul Pepsi cu aromă de corcoduşe.

5. Head&Shoulders

Unul dintre cei mai cunoscuţi producători de şampon, la nivel mondial, a ales să glumească chiar pe seama numelui său în acest an. Astfel că asistăm la ”lansarea” lui ”Knees&Toes”, în traducere ”Genunchi&Degete de la Picioare”.

6. Pornhub

Din acest top nu avea cum să lipsească Pornhub, care a glumit din nou în acest an cu un joc de cuvinte strâns legat de numele domeniului de internet pe care activează. În trecut am avut Cornhub, anul acesta avem Hornhub.

Imagine indisponibilă
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite