Cele mai mari pagini de Facebook din lume - de la Ronaldo la Shakira

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paginile de Facebook au sute de milioane de like-uri
Paginile de Facebook au sute de milioane de like-uri

Cele mai mari pagini de Facebook din lume sunt deţinute chiar de către reţeaua lui Mark Zuckerberg. Apoi urmează sportivi şi artişti cunoscuţi internaţionali care o adună o audienţă de pest 100 de milioane de persoane.

Cele mai mari pagini de Facebook din lume: Facebook for Every Phone

Cea mai mare pagină de Facebook din lume este creaţia firmei lui Mark Zuckerberg. Această pagină prezintă toate detaliile despre cum poţi folosi Facebook pe telefonul mobil şi a fost lansată pe 1 august 2011.

Pagina are 530 de milioane de like-uri şi ultima actualizare este în 12 decembrie 2014. Pe pagină se pot observa servicii oferite de operatori care au Facebook gratis pentru telefoanele standard, cele care nu sunt inteligente.

Pagina promovează existenţa Facebook şi pe dumbphones.

Facebook

Pagina oficială a reţelei sociale are 163 de milioane de like-uri. Pagina a fost creată după ce a fost inventat Facebook, deoarece reţeaua socială a adăugat mai târziu paginile de brand.

Această pagină e folosită pentru suport şi sfaturi privind reţeaua. De exemplu, ultima postare a Facebook are 252.000 de like-uri.

Cristiano Ronaldo

Starul de la Real Madrid are 100 de milioane de fani pe reţeaua socială. Echipa de social media a lui Ronaldo publică o combinaţie de selfie-uri, poze personale şi campanii publicitare.

Shakira

Shakira are 101 milioane de fani pe Facebook. Prima ei poză publicată pe reţeaua socială, în 2008, a strâns două comentarii. Între timp, o poză cu solista în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud a strâns 3,5 milioane de like-ui şi e una dintre cele mai populare 10 poze din istoria Facebook.

Eminem, printre cele mai mari pagini de Facebook din lume 

Artistul american are 96 de miloane de like-uri pe reţeaua lui Mark Zuckerberg. Deşi nu a mai scos nimic marcant în ultima vreme, Eminem e foarte activ pe Facebook. În 2012 a reuşit să strângă 60 de milioane de like-uri la o poză

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite