Articol publicitar

Cele mai bune preţuri pentru licenţa cea mai popular: Doar acum Windows 10 de la 13,91 €

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
windows

Iată cele mai bune oferte ale momentului în cadrul G2Deal.com, un magazin dedicat exclusiv achiziţionării şi vânzării de licenţe pentru sistemele de operare Windows, licenţe pentru suitele de programe Office dar a şi a multor altor programe software necesare tuturor celor care deţiun un computer sau laptop şi vor să îl folosească la cea mai bună capacitate.

Ştiţi cu siguranţă care sunt avantajele deţinerii propriilor licenţe originale pe computer sau laptop, atunci când vine vorba de sistemul de operare şi de suita de birou. Optând pentru licenţe originale, aveţi dreptul să primiţi cele mai recente actualizări de securitate şi cele mai noi funcţionalităţi, însă licenţele originale achiziţionate direct de la Microsoft sunt destul de scumpe, depăşind poate un anumit buget pe care aţi fi dorit să îl alocaţi acestui proces. Din fericire, există alte modalităţi complet legale de a obţine aceste licenţe şi de a avea un computer ca nou, la preţuri mult mai competitive!

FOLOSIŢI CUPONUL „AD20“ PENTRU A OBŢINE O REDUCERE DE 20%

Iată câteva exemple de licenţe pe care le puteţi achiziţiona din magazinul online G2Deal.com, un magazin dedicat exclusiv cumpărării şi vânzării de licenţe pentru sistemele Windows, suitele de programe Office compatibile precum şi alte software-uri de tip Antivirus şi jocuri. Această companie cumpără cantităţi mari de licenţe OEM scoase din folosinţă, le reactivează şi le revinde (o practică juridică legală în Europa din 2012), astfel încât să puteţi fi siguri 100% de legalitatea acestora precum şi de buna lor funcţiionalitate.

Nu uitaţi să utilizaţi codul „AD20” la finalizarea tranzacţiei poduselor selectate de dumneavoastră în coşul de cumpărături, pentru a beneficia de o reducere de 20%.

Iată cele mai populare produse pe care le puteţi găsi şi care sunt costurile lor reduse:

Windows 10 Pro CD-Key (32/64 bit) 13,91€

Windows 10 Home CD-Key (32/64 bit) – 13,38€

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC –  12,06€

Microsoft Office 2016 Pro Plus CD-Key ( 1 PC) – > 23,19€

Microsoft Office 2019 Pro Plus CD-Key ( 1 PC) – 39,99€

Microsoft Office Home And Business 2019 CD Key– 33,78€

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus –  31,99€

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus 46,39€

Windows 10 Home + Office 2019 Pro Plus – 46,39€

Windows 10 Home + Office 2016 Pro Plus – 31,19€

Cum se utilizează aceste licenţe?

Cum sunt activate aceste licenţe? Atunci când cumpăraţi de pe site-ul G2deal.com trebuie să vă faceţi un cont de client folosind o adresă de e-mail validă şi pe care o accesaţi frecvent, deoarece după efectuarea achiziţiei, veţi primi o cheie de licenţă prin e-mail, pe această adresă.

Pentru a vă activa licenţa Windows, trebuie să faceţi click pe butonul Start şi apoi să accesaţi funcţia Setări (pictograma cu roata dinţată). Odată ce fereastra se deschide, în partea stângă selectaţi Activare şi acolo veţi vedea un buton care spune Modificare cheie produs. După apăsarea butonului, se va deschide o casetă în care puteţi scrie sau pur şi simplu tăia şi lipi (tastele CTRL+C din email şi apoi CTRL + V în căsuţă) codul de licenţă pe care l-aţi primit prin e-mail.

Pentru activarea suitelor Office, procesul este şi mai simplu. Pur şi simplu deschideţi una dintre aplicaţiile Office pe care le-aţi instalat (Excel, Word etc.) şi accesaţi meniul de sus din Fişier. Apoi, în partea stângă, selectaţi Cont, iar în partea dreaptă veţi vedea opţiunea de a schimba cheia produsului aşa cum am explicat mai sus pentru sistemul Windows.

Amintiţi-vă că trebuie să aveţi instalată versiunea corectă de programe Windows şi Office pentru licenţa pe care o achiziţionaţi, astfel încât licenţele luate şi instalate să funcţioneze. Cu alte cuvinte, dacă aveţi Windows Home şi cumpăraţi o licenţă Windows Pro, nu va funcţiona, ci trebuie să vă asiguraţi înainte de a începe achiziţia că aveţi prima versiune instalată.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri