Cel mai subţire ecran Full HD din lume măsoară 2,2 mm şi vine de la LG

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lg display

LG a prezentat cel mai subţire ecran cu rezoluţie Full HD din lume. Acesta are diagonala de 5,2 inci şi o grosime de numai 2,2 mm, potrivit SlashGear.

Compania speră să reducă astfel grosimea smartphone-urilor, precum şi greutatea lor. Sud-coreenii nu au specificat însă când tehnologia va fi disponibilă pe piaţă.

În afară de greutatea mică şi grosimea redusă, noul display LCD va face telefoanele şi mai uşor de ţinut în mână. Ecranele au o margine de de numai 2,3 mm, fiind şi cele mai înguste din lume.

Ca urmare a acestei margini înguste, zona activă este mai mare decât în cazul altor display-uri, lucru „decisiv“, susţin cei de la LG Displays.

Noile ecrane se folosesc de tehnologia Advanced One-Glass-Solution şi dispun de circuite duble flexibile, în loc de un singur circuit. Mai mult, panourile au o luminozitate superioară, măsurată la 535 niţi.

„Prezentarea celui mai subţire display cu rezoluţie Full HD reprezintă un progres incitant pentru segmentul smartphone-urilor de vârf“, a declarat Byeong-Koo Kim, vicepreşedinte al grupului LG Displays.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite