Cei mai enervanţi oameni cu smartphone şi motivele pentru care îi urăşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un smartphone e un gadget interesant doar dacă nu-l foloseşti prost.
Un smartphone e un gadget interesant doar dacă nu-l foloseşti prost.

O aplicaţie interesantă îţi arată de ce nu-ţi plac oamenii cu smartphone, dar nu pentru că ar fi ceva defect cu ei, ci pentru că au un comportament deranjant.

Probabil că ai mai auzit formularea smart phones for dumb people (trad.: telefoane inteligente pentru oameni proşti), dar dacă aduci într-un singur loc toate apucăturile nesănătoase ale oamenilor îţi dai seama cât de reală este această caracterizare. Şi nu are nicio legătură cu faptul că oamenii sunt inteligenţi sau proşti, ci are legătură cu modul în care utilizatorii îşi folosesc smartphone-urile.

Îi ştii şi tu prea bine şi probabil că te-au enervat de suficiente ori cât să nu-i uiţi. Spre exemplu, este tipul care are iPhone. Şi mai are o tabletă iPad. Şi mai are un Macbook şi nu face decât să-ţi vorbească despre perfecţiunea produselor Apple. Apoi, este celălalt tip, cel cu Android, care vorbeşte despre cât de deschis este acest sistem.

<a href="http://playtech.ro/2015/acest-site-iti-va-aminti-de-ce-nu-ti-plac-oamenii-cu-smartphone/" target="_blank" rel="nofollow">Vezi la Playtech acei oameni cu smartphone care te enervează!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite