Ceasul-telefon de la Goophone: o struţo-cămilă de 300 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chinezii de la Goophone s-au săturat să mai facă numai replici ale telefoanelor Apple şi s-au orientat şi către piaţa de gadgeturi purtabile.

Ubergizmo ne prezintă cea mai nouă creaţie a companiei chineze şi anume Goophone Smart Watch. Cu toate că dispozitivul din imagine pare să ruleze sistemul de operare Windows Phone, pe el este instalată, de fapt, versiunea 4.0 de Android.

Ceasul are acces la magazinul de aplicaţii Google Play şi poate face cam tot ce poate face şi un smartphone de categoria mid-to-low. Goophone Smart Watch are un ecran de 1,54 inci cu rezoluţie 240x240 sub care se ascunde un procesor cu două nuclee, tactat la 1,2 Ghz şi produs de Mediatek. Memoria RAM este de 512MB, iar spaţiul de stocare este de 4GB.

La fel ca şi Gear-ul celor de la Samsung, ceasul inteligent de la Googphone este dotat şi cu o cameră foto de 2MP. Poate cea mai interesantă funcţie a acestuia este faptul că poate fi folosit pe post de telefon. Asta înseamnă că nu trebuie să îl cumplăm la un smartphone pentru a avea parte de o experienţă completă.

Goophone Smart Watch este disponibil la precomandă pe site-ul companiei, pentru preţul de 300 de dolari.

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite