Cea mai mare modificare a unui site deţinut de Facebook din ultimul an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instagram şi-a redesenat site-ul web
Instagram şi-a redesenat site-ul web

Cea mai populară reţea socială de fotografie, Instagram, şi-a redesenat interfaţa de pe web, după ani în care nu s-a concentrat pe aceasta. Deşi, în continuare, nu putem folosi Instagram pe desktop pentru a urca imagini şi pentru a le edita.

Noul design e extraordinar de minimalist, cu imagini încadrate în ecrane albe, care vin pe fondul alb, practic lăsând un spaţiu enorm pentru vizualizare. De asemenea, imaginile se pot vedea full size, iar pe desktop putem să apreciem şi să comentăm.

Instagram redesign

De asemenea, profilul utilizatorilor a fost modificat, iar imaginile sunt mai clare şi separate de o distanţă ideală. Imaginile sunt 640 de pixeli pe 640 de pixeli.

Instagram redesign

Cifrele Facebook

Potrivit cifrelor din primul trimestru, numărul utilizatorilor activi ai Facebook a crescut la 936 de milioane în martie 2015, cu 17% mai mult decât anul trecut. În acelaşi timp, numărul de utilizatori activi de pe mobil a crescut la 798 de milioane, cu 31% mai mult faţă de anul trecut.

Facebook a avut venituri de 3,54 de miliarde de dolari, cu 42% faţă de anul 2014. Veniturile cele mai mari vin din reţeaua de advertising, acestea fiind de 3,32 d emiliarde de dolari. În acelaşi timp, procentul veniturilor de pe mobil reprezintă 73%.

"Video-ul e o oportunitate enormă pentru noi. Am considerat mereu că reclamele noastre trebuie să urmeze formatul folosit de utilizatori. Faptul că există atât de mult video, ne permite să facem şi marketing video, concentrat pe calitate", a declarat şeful operaţional al companiei, Sheryl Sandberg.

45 de miliarde de mesaje sunt trimise în fiecare zi pe Facebook Messenger şi în fiecare zi videoclipurile au 4 miliarde de afişări. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite