Articol publicitar

Ce telefoane Samsung merită cumpărate în 2022?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung

Dacă ai decis să începi anul printr-o nouă schimbare, achiziţia unui nou telefon mobil ar putea fi un început promiţător. Ai multe branduri şi performanţe din care poţi alege aşa că, garantat vei găsi un telefon adecvat nevoilor şi cerinţelor tale.

Nu mai este o surpriză că cei de la Samsung sunt în topul device-urilor de acest tip. Şi, ca prin urmare, dacă eşti fan al acestui brand sau dacă doreşti să faci trecerea de la o altă marcă, la noutăţile puse la dispoziţie Samsung, vei avea parte şi de câteva surprize.

De ce să alegi telefoanele marca Samsung

Samsung a evoluat în ultimii ani oferind performanţe tot mai avansate iubitorilor de tehnologie, la un preţ convenabil. Ecranele prezente pe device-urile lor sunt impunătoare, dispun de o acurateţe mai ridicată, culori vibrante şi luminoase, ceea ce te va face să te îndrăgosteşti de modul în care îţi petreci timpul operând un astfel de telefon. Tot mai multe telefoane de la ei dispun de ecran AMOLED ce amplifică unghiurile de vizualizare, dar şi modul de percepere a elementelor, fără a lipsi protecţia la şocuri sau chiar la apă.

De asemenea, ele nu lasă loc de compromisuri nici la capitolul tehnologie unde, găsim o memorie generoasă de stocare care oferă inclusiv posibilitatea de a o extinde prin intermediul unui card SD (lucru pe care mulţi producători îl omit în prezent). Iar asta te ajută să investeşti un buget echilibrat într-un telefon, fără a face compromisuri doar de dragul unei capacităţi mari de stocare.

În vizor este şi memoria RAM, precum şi procesorul sau frecvenţa acestuia, care transformă aceste telefoane Samsung în parteneri ideali pentru jocuri şi zeci de alte activităţi pe care le poţi întreprinde cu ajutorul lor.

Optimizarea tot mai amplă a camerelor îţi permite să captezi fotografii şi videoclipuri impresionante, redate la cea mai înaltă calitate, chiar şi atunci când călătoreşti, indiferent că doreşti să-ţi construieşti o bază de amintiri memorabile sau că doreşti să impresionezi printr-un conţinut de înaltă calitate atunci când postezi în Social Media.

Tot la ei găseşti şi accesorii moderne, precum smartwatch-uri şi căşti, pe care le poţi folosi ca să-ţi construieşti o experienţă excelentă demnă de secolul curent. Ca prin urmare, investiţia într-un telefon Samsung ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru o nouă schimbare, în 2022.

Cel mai bun telefon Samsung

Faci parte din categoria celor extrem de pasionaţi de tehnologie? Este foarte probabil atunci să cauţi cel mai bun telefon pe care ţi-l poate pune la dispoziţie Samsung.

Amintim asemeni indicaţiilor specialiştilor că, un telefon bun nu este în mod obligatoriu cel mai scump, ci cel care îmbină cu uşurinţă nevoile şi dorinţele tale. Ca de exemplu, dacă bugetul nu reprezintă o problemă, te-ai putea orienta către categoria de vârf şi ultimele lansări ale momentului. Ele te vor surprinde prin cele mai avansate tehnologii, atât la capitolul display, cameră, procesor, dar şi la multe alte funcţii. Însă, dacă-ţi doreşti un telefon pe care să-l foloseşti în activităţile de zi cu zi, punând pe primul loc lucrurile practice pe care le vei derula prin intermediul său precum conversaţiile, capacitatea bateriei în raport cu durata medie de utilizare etc. Portofoliul este extrem de variat astfel încât vei găsi şi opţiuni mai accesibile ce pot prezenta interes.

Accentul cade prin urmare pe proprietăţile fiecărui telefon în parte şi pe scopul utilizării, astfel încât să transformi orice achiziţie în cel mai bun telefon.

Există diferenţe majore între gamele Samsung?

Samsung

Cu fiecare telefon în parte pe care-l vei analiza, vei găsi cel puţin câteva caracteristici prin care modelele se vor diferenţia. Însă, principalul aspect pe care trebuie să-l ai în vedere este în alegerea gamei, respectiv Samsung Galaxy şi Samsung Note.

Ambele îşi păstrează în linii mari designul caracteristic al mărcii. Dar o diferenţă sesizabilă este la mărimea display-ului unde, Samsung Galaxy Note este mai impunător, producătorii dorind prin acest concept să pună în prim plan o serie de funcţionalităţi care se regăsesc şi în cazul tabletelor cu acelaşi nume. Deopotrivă, dacă eşti pasionat de muzică şi prezenţa mufei jack pentru căştile uzuale este un aspect important pentru tine, modelele Galaxy S prezintă această funcţie înlocuită pe modelele Note cu port-ul de încărcare rapidă USB-C. Asta înseamnă că, în cazul unui Note, va trebui să alegi între încărcarea telefonului la nevoie şi derularea unor conversaţii sau ascultarea playlist-ului favorit.

Funcţia S Pen poate prezenta interes în cazul în care eşti pasionat de artă şi dacă vrei un telefon prin intermediul căruia să poţi face inclusiv o serie de schiţe profesioniste 3D, pe care ulterior să le puteţi corecta sau continua inclusiv de pe desktop.

TOP 7 telefoane Samsung pe care să le ai în vedere în 2022

Samsung

Dacă ai nevoie de o inspiraţie vastă în ceea ce priveşte viitoarea ta alegere, dar nu ai

suficient timp la dispoziţie încât să cauţi şi să analizezi principalele beneficii ale tuturor modelelor disponibile, ţi-am pregătit o selecţie de telefoane Samsung adecvate pentru toate buzunarele.

În mod evident cele mai bune opţiuni le găseşti online, acolo unde de altfel poţi găsi şi oferte cu reduceri substanţiale la modelul preferat.

Iată ce smartphone-uri marca Samsung ne-a atras considerabil atenţia şi pot fi o alegere excelentă şi pentru tine.

  • Telefon Mobil Samsung Galaxy S20 FE, Procesor Exynos 990 Octa-Core, Super AMOLED Capacitive Touchscreen 6.5", 120Hz refresh rate, 6GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 12+8+12MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Cloud Navy)

Galaxy S20 FE este smartphone care ne-a atras atenţia prin culorile vibrante pe care le pune la dispoziţie prin ecranul său dotat cu Super Amoled, dar şi în ceea ce priveşte multe alte funcţii.

Acest telefon vine cu un display impresionat de 6.5” cu rezoluţie de 2400x1080 pixeli, alături de o rată de refresh maximă de 120 Hz, de ce transformă fiecare operare într-un moment distractiv care-ţi va face plăcere să-l repeţi la infinit. Totodată, nu lipseşte nici memoria RAM de 6 GB şi cea de 128 GB de stocare pentru fişierele multimedia preferate. Cât despre camera foto, aici vei regăsi o cameră frontală de 32 MP, alături de o cameră principală triplă, împărţită în doi senzori de 12 MP, respectiv 8 MP.

  • Telefon Mobil Samsung Galaxy S10 Plus, Procesor Snapdragon 855, Dynamic AMOLED Capacitive touchscreen 6.4", 8GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 12+12+16MP, 4G, Wi-Fi, Single SIM, Android (Negru)

În aceeaşi sferă de preţ, dar cu performanţe mai bune la capitolul procesor şi cameră principală este modelul Galaxy S10 Plus. Nici de pe acest telefon nu lipseşte ecranul Amoled cu care ne-au învăţat cei de la Samsung prin ultimele lor lansări, dispus pe un display cu diagonală de 6.4”. Memoria internă de 128 GB permite extindere prin intermediul cardului SD, iar bateria îţi va sprijini toate activităţile pe care vrei să le derulezi datorită capacităţii de 4100 mAh care dispune inclusiv de încărcare rapidă mulţumită transmisiei Type-C. Îl poţi folosi cu succes chiar şi pentru a face plăţi prin intermediul telefonului mobil cu ajutorul funcţiei NFC.

  • Telefon Mobil Samsung Galaxy Note 20, Procesor Octa-Core Snapdragon 865+, Super AMOLED 6.7", 8GB RAM, 256GB Flash, Camera Tripla 12+64+12MP, Wi-Fi, 5G, Dual Sim Fizic, Android (Maro)

Spargem gheaţa cu privire la seria Note prezentându-ţi şi unul dintre cele mai căutate smartphone-uri Samsung de la ora actuală. Vorbim bineînţeles despre Note 20 care impresionează atât prin ecranul generos, cât şi prin camera triplă prevăzută cu un senzor de 64 MP. Poate fi echipat cu două cartele nano-SIM, astfel încât îl vei putea utiliza cu succes atât pentru uz personal, cât şi profesional.

Dispune de Android versiunea 10 cu ultimele optimizări şi de o grafică ce pune în prim plan procesorul Snapdragon cu 8 nuclee.

  • Telefon Mobil Samsung Galaxy A52s 5G, Procesor Qualcomm Snapdragon 778G 5G Octa-Core, Super AMOLED 6.5", 6GB RAM, 128GB Flash, Camera Quad 64+12+5+5MP, Wi-Fi, 5G, Dual Sim, Android (Verde)

În categoria telefoanelor mid-range de la Samsung vei regăsi inclusiv modelul Samsung Galaxy A52s. Acesta este deopotrivă o opţiune foarte bună atât pentru utilizare zilnică, cât şi pentru jocuri sau fotografie. Proprietăţile sunt de top din orice unghi îl priveşti. Ecranul de 6.5” este prevăzut cu protecţie Gorilla Glass 5 care îl va proteja în caz de incidente neplăcute, cu o baterie de 4500 mAh şi USB cu reîncărcare rapidă, dar şi cu Android 11. Despre performanţele sale în materie de fotografie nu mai este necesar să discutăm foarte multe, fiind deja evident că Samsung A52s dispune de un sistem de 4 camere principale de la care nu lipseşte nici funcţia macro pentru a fotografia în detaliu orice element.

  • Telefon Mobil Samsung Galaxy Xcover 5, Enterprise Edition, Procesor Exynos 7885 Octa Core 2.0GHz, TFT capacitive touchscreen 5.3", 4GB RAM, 64GB Flash, 16MP, 4G, Wi-Fi, Android, Dual SIM (Negru)

De altfel, Galaxy Xcover 5 este un telefon axat pe funcţionalitate şi proprietăţi medii, dar cu un procesor puternic capabil să suporte şi să întrepătrundă numeroase acţiuni de zi cu zi.

Acesta ar putea fi telefonul pe care să-l foloseşti în principal în interes de serviciu, dimensiunea lui fiind perfectă pentru o operare obişnuită, dar mai uşor de pătruns în orice buzunar.

Este un concept special cu un design minimalist, pe măsura oamenilor de afaceri care iau parte la numeroase conversaţii. Funcţiile extra precum camera şi memoria flash te vor ajuta în continuare să surprinzi la nevoie detaliile care îţi atrag atenţia.

  • Telefon Mobil Samsung Galaxy M22, Procesor Mediatek Helio G80 Octa-Core, Super AMOLED 6.4" 90Hz, 4GB RAM, 128GB Flash, Camera Quad 48+8+2+2MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Alb)

Samsung Galaxy M22 este potrivit atât pentru adolescenţii care ştiu ce-şi doresc de la viaţă, pasionaţi de tot ceea ce înseamnă jocuri, relaxare sau fotografie, cât şi pentru adulţii care nu se mulţumesc cu puţin, dar care au un buget mediu de investit într-un telefon.

Vine într-o gamă variată şi cochetă de culori pe care o poţi alege după preferinţe, iar fiecare model dispune de sistem quad-camera cu o adâncime de 2 MP pe lentila macro. Pentru selfie-uri deosebite poţi apela cu încredere la camera frontală de 13 MP ce-ţi va pune în valoare trăsăturile feţei.

Excelează şi în ceea ce priveşte memoria internă cu capacitate de extindere şi nu lipseşte iubita mufă jack de 3.5 mm. Dacă ţi-a atras şi ţie atenţia acest model, aruncă un ochi pe toate specificaţiile tehnice.

  • Telefon Mobil Samsung Galaxy Z Fold 3, Procesor Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G Octa-Core, Ecran Dynamic AMOLED 2X 7.6", 12GB RAM, 256GB Flash, Camera Tripla 12 + 12 + 12 MP, Wi-Fi, 5G, Android (Verde)

Cu siguranţă tehnologia flip oferită de Samsung este una dintre cele mai îndrăzneţe apariţii din ultimul an. Acesta poate fi un motiv suficient de puternic pentru a alege Samsung Galaxy Z Fold 3, dacă ai la dispoziţie un buget considerabil pe care doreşti să-l investeşti într-un telefon cu care să atragi atenţia oricui.

Smartphone-ul se axează pe o experienţă inedită din prisma memoriei RAM generoase, dar şi a celei flash, iar ecranul pliabil cu o dimensiune individuală de 7.6” cu siguranţă te va impresiona încă de la prima vedere. Marginile subţiri şi ecranul Amoled îl transformă într-o piesă elegantă care se va asocia perfect cu stilul unor persoane nonconformiste.

Camera triplă surprinde detaliile cu o atenţie sporită, iar nuanţele vibrante vor transforma jocurile şi momentele de relaxare într-un hobby pe care să-l trăieşti la superlativ în fiecare zi.

Procesorul răspunde cu rapiditate la comenzi datorită celor 8 nuclee, iar memoria este suficient de mare încât să stochezi toate fişierele de care ai nevoie.

Iată aşadar, Samsung îţi poate oferi cu succes un telefon bun pe care să-l foloseşti atât în scop de divertisment, cât şi pentru activitatea profesională. Cele 7 modele prezentate anterior sunt doar o parte din modelele demne de avut în considerare. Iar dacă mediul online este cel mai bun prieten al tău, la evoMAG vei găsi constant numeroase oferte pentru a beneficia de o selecţie variată de produse şi modele pentru care să nu trebuiască să faci compromisuri. Bineînţeles, tot aici vei găsi şi numeroase accesorii, de la căşti, la huse clasice sau flip, încărcătoare, cabluri etc.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite