Cât de bune sunt noile iPhone-uri atunci când sunt puse faţă în faţă cu vechile telefoane lansate de Apple?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noile iPhone 6 şi iPhone 6 Plus sunt cele mai puternice telefoane din istoria companiei Apple. Un blogger a testat toate telefoanele lansate de compania din Cupertino pentru a afla cât de rapide sunt ele comparativ.

Utilizatorul de YouTube EverythingApplePro a luat toate telefoane Apple, până la iPhone 2G (a exclus iPhone-ul original, care oricum era dintr-o altă era) şi a testat rapiditatea cu care se încarcă paginile web, cât de rapid se deschid telefoanele şi a făcut şi un test sintetic al procesorului, pentru a afla cât de puternice sunt aceste terminale.

Bloggerul a menţionat că nu vede un motiv evident pentru a trece la iPhone 6 sau la iPhone 6 Plus, dacă luăm în considerare puterea de procesare. 

Avansul faţă de iPhone 5s nu este extrem de mare, dar trebuie să punem în balanţă şi ecranul şi autonomia bateriei, plus dimensiunea mai mare. 

Cu toate acestea, părerea mea sinceră este că nu ar trebui să treceţi la iPhone 6 sau iPhone 6 Plus acum. Dacă vreţi un iPhone mai mare cu adevărat, mai aşteptaţi un an.

Vedeţi videoclipul comparativ pe playtech.ro. 
 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite