Cât costă Nokia Lumia 1020? Preţul neoficial este aflat din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nokia Lumia 1020 este cel mai nou telefon prezentat de finlandezi.
Nokia Lumia 1020 este cel mai nou telefon prezentat de finlandezi.

„Cât costă Nokia Lumia 1020?“ a fost una dintre întrebările la care Stephen Elop, directorul Nokia, nu a răspuns în momentul prezentării telefonului. Nu a menţionat decât preţul în SUA, iar acela la abonament. Acum, câteva informaţii vin din Germania cu privire la preţ. Nu este deloc mic.

Dacă te-ai întrebat cât costă Nokia Lumia 1020 şi ţi-ai propus să-l cumperi, trebuie să pregăteşti mai mulţi bani decât pentru un iPhone sau un Samsung Galaxy S4. Nokia Lumia 1020 va fi lansat spre precomandă pe 16 iulie, în SUA, la un preţ de 300 de dolari cu abonament pe 2 ani. În Germania, două magazine îl confirmă pentru un preţ de aproximativ 800 de euro (adică peste 1.000 de dolari), notează Phone Arena.

Pentru cei preocupaţi de cât costă Lumia 1020 la Vodafone sau la alţi operatori, magazinul Notebooksbilliger informează că pentru un abonament pe doi ani costul va fi de 250 euro. Similar celui din SUA, numai că este vorba de operatorii Vodafone, O2 sau T-Mobile. Iar Nullprozentshop oferă telefonul la un abonament lunar de aproximativ 67 de euro gratuit. Desigur, cu un contract pe doi ani.

În SUA, Nokia Lumia 1020 va ajunge la utilizatori începând cu 26 iulie, iar AT&T are exclusivitate. Noul telefon de la Nokia s-a remarcat prin camera foto foate bună - 41 megapixeli, poze făcute la 3 rezoluţii diferite, stabilizare a imaginii printr-un sistem ingenios care foloseşte magneţi, şi o capacitate a memoriei RAM de două ori mai mare decât la alte modele cu Windows Phone 8. Lumia 1020 va fi disponibil în mai multe ţări spre finalul celui de-al treilea trimestru, adică aproape de începutul toamnei.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre Lumia 1020:

Nokia Lumia 1020 este şansa Nokia de a redeveni populară şi cel mai mare pas făcut de companie în faţa rivalilor

FOTO VIDEO Nokia Lumia 1020 - tot ce trebuie să ştii despre noul telefon de la Nokia cu o cameră foto impresionantă

Nokia are un nou super-telefon: Lumia 1020 e un „monstru“ pentru fotografie şi rival redutabil pentru Galaxy S4 Zoom

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite