Bolt lansează funcția de programare a unei curse cu până la 72 de ore în avans

0
Publicat:

Bolt, aplicație de ridesharing, anunță lansarea funcției Curse programate, care le permite utilizatorilor să rezerve o cursă cu până la 72 de ore în avans. 

Pasager urcă într-o mașină Bolt.
Pasager urcă într-o mașină Bolt.

Pentru a programa o cursă în avans, utilizatorii trebuie să deschidă aplicația Bolt, să acceseze secțiunea dedicată Curse programate – aflată lângă câmpul de introducere a adresei de destinație – și să urmeze pașii recomandați. Anularea unei curse programate se poate face cu până la 60 de minute înainte, fără un cost suplimentar.

Curse programate ajută și angajații companiilor care folosesc serviciul Bolt Business să programeze curse din timp, atât pentru ei, cât și pentru partenerii cu care colaborează. Astfel, rezervarea curselor în avans le permite să păstreze un orar strict, să evite întârzierile și să economisească timp.

Capturi din aplicația Bolt.
Capturi din aplicația Bolt.

Bolt are peste 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 500 de orașe din Europa și Africa. Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. În România, compania activează în peste 25 de orașe.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite