Bolt transformă trotinetele uzate în bijuterii

0
0

Bolt a încheiat un parteneriat cu designerul estonian Tanel Veenre, pentru a transforma trotinetele electrice scoase din uz într-o colecţie de cercei, brăţări şi pandantive.

Trotinete electrice. FOTO Shutterstock
Trotinete electrice. FOTO Shutterstock

Aceasta poartă numele Hardwear şi include şase modele de design – în culori şi finisaje variate – create manual în urma prelucrării materialelor din aluminiu de înaltă precizie şi durabilitate folosite de Bolt în producţia a peste 230.000 de trotinete electrice.

Colecţia Hardwear este compusă din bijuterii finisate cu un strat reflectorizant, pentru un plus de vizibilitate şi siguranţă pe timpul nopţii. 

image

Procesul de reciclare urmează strategia zero-pierderi. De asemenea, Bolt consideră  că purtarea materialelor reflectorizante ajută pietonii şi bicicliştii să fie mai vizibili pe timpul nopţii.

Pentru a crea fiecare accesoriu, Tanel a înlăturat vopseaua verde a trotinetelor Bolt, iar apoi a tăiat materialul, l-a modelat, anodizat şi vopsit de mână. Hardwear este prima colecţie de acest tip, iar designer-ul va continua şi în viitor să producă bijuterii din materialele provenite în urma reciclării trotinetelor Bolt. Colecţia actuală este deja disponibilă pe site-ul acestuia.

Serviciul Bolt de închiriere a trotinetelor electrice este disponibil în peste 230 de oraşe din 25 de ţări europene. Este cel mai mare operator de astfel de servicii de pe continent, cu peste 230.000 de trotinete aflate în uz.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri