Bobby Voicu: Premiul de la Romanian Startup Awards e cireaşa de pe tort pentru Mavenhut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bobby Voicu, cofondator al Mavenhut FOTO Facebook - Bobby Voicu/How to Web
Bobby Voicu, cofondator al Mavenhut FOTO Facebook - Bobby Voicu/How to Web

Bobby Voicu, cofondatorul startupului Mavenhut care a câştigat premiul pentru "Startup of the year" în competiţia TNW Romanian Startup Awards, a declarat pentru "Adevărul" că premiul reprezintă "cireaşa de pe tort" pentru compania de jocuri online.

"2012 a fost un an extraordinar pentru Mavenhut. Am pornit de la 0 şi am ajuns să obţinem finanţare, între altele, aşa că premiul pur şi simplu e cireaşa de pe tort. E un motiv în plus să ne bucurăm, cu întreaga echipă, că facem parte dintr-un startup recunoscut ca făcând ceva interesant", a declarat Bobby Voicu pentru "Adevărul".

Întrebat de premiul pe care l-a obţinut, pentru cel mai bun cofondator, Bobby Voicu a răspuns că premiul "este de fapt pentru toţi trei: eu, Cristi Badea şi Elvis Apostol. Faptul că am ajuns să câştigăm arată doar că facem o echipă bună."

Întrebat ce a avut Mavenhut în faţa celorlate echipe participante, cofondatorul companiei a spus că echipa lui a  „comunicat cu mai mult entuziasm participarea la concurs” şi a ţinut să specifice că produsele participante nu pot fi comparate deoarece, „Zonga, de exemplu, este un produs într-o cu totul altă nişă”.

Băieţii de la Mavenhut nu au de gând să se oprească la Solitaire Arena, "Facem mai multe jocuri, angajăm oameni noi (programatori în mod deosebit) şi vrem să putem susţine calitatea Solitaire Arena în toate produsele pe care le dezvoltăm în continuare", a mai spus Bobby Voicu.

Voicu a mărturisit că  se bucură pentru restul câştigătorilor, în special pentru startupul Zonga fondat de Sergiu Biriş.

“Pentru că sunt prieten vechi cu Sergiu Biriş, trebuie să spun că mi-am dorit ca Zonga sa fie pe locul 2 şi mă bucur că au câştigat două dintre categorii. În plus Appscend îmi place foarte mult, la fel, îi stiu de cand abia incepuseră şi mă bucur că SlickFlick a câştigat la categoria mobile”, a spus Bobby Voicu.

Mavenhut a primit distincţia de startup-ul anului în cadrul The Next Web Romanian startup Awards. Echipa condusă de Bobby Voicu a reuşit să obţină şi premiul pentru cea mai bună aplicaţie web cu Solitaire Arena iar Bobby Voicu a fost numit cel mai bun cofondator.

TheNextWeb.com este sursa globală de ştiri despre tehnologie, business şi cultura. De la lansarea sa din ianuarie 2008 şi până astăzi, site-ul a ajuns la un trafic lunar de 6 milioane de vizitatori din întreaga lume şi se mândreşte cu audienţa sa internaţională.

Conferinţa The Next Web este a doua cea mai mare conferinţă despre internet din Europa şi are loc în luna aprilie a fiecărui an în Amsterdam, Olanda.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite