Blackberry va lansa o tabletă cu sistemul de operare BB10. Modelele Playbook vor primi şi ele un update

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canadienii de la Blackberry vor lansa, până la sfârşitul anului, o tabletă bazată pe sistemul de operare Blackberry 10. Şi tabletele Playbook vor beneficia, în curând, de un update al sistemului de operare, potrivit unwiredview.com.

Blackberry şi-a anunţat noul sistem de operare luna trecută. Acesta poate fi testat, deocamdată, numai pe smartphone-ul Blackberry Z10. Canadienii au anunţat şi lansarea modelului Q10 însă au specificat că nu plănuiesc să mai lanseze vreo tabletă. În 2011, fosta companie RIM a lansat tableta Playbook care nu a avut succes pe piaţă.

Potrivit lui Sarim Aziz, directorul însărcinat cu relaţiile cu dezvoltatorii pentru regiunea Asia Pacific, a spus pentru publicaţia KYMI că Blackberry va lansa cu siguranţă o tabletă cu BB10 şi că utilizatorii de Playbook vor beneficia şi ei de un update.

Mai mult, canadienii se aşteaptă ca numărul aplicaţiilor din ecosistemul BB10 să ajungă la 100.000 până în iulie. Magazinul avea, la lansare, aproximativ 70.000 de aplicaţii dintre care majoritatea erau portări de pe Android.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite