BlackBerry Q5 este cel mai ieftin smartphone cu BlackBerry 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BlackBerry a anunţat al treilea telefon al său cu BlackBerry 10. BlackBerry Q5 este un smartphone mai ieftin, pentru pieţele emergente, cum ar fi India, Europa de Est, Orientul Mijlociu sau Asia.

BlackBerry Q5 este încă un smartphone al canadienilor cu tastatură integrală, cu un design mai tineresc decât Q10 şi cu mai multe culori. Telefonul este un hibrid între o tastatură QWERTY, dar şi un ecran tactil de 3,1 inci. Smartphone-ul este practic evoluţia familiei Curve, care a reprezentat categoria de telefoane mai ieftine a producătorului canadian.

BlackBerry Q5 va veni în patru culori: roşu, alb, negru şi roz. CEO-ul BlackBerry, Thorsten Heins, a spus că dispozitivul va fi disponibil vara aceasta, dar nu a fost anunţat şi un preţ. Cu toate acestea, va avea probabil un preţ mediu.

Heins a anunţat că BlackBerry a ajuns la 120.000 de aplicaţii, iar cu noul update, BlackBerry 10.1, va primi şi Skype.

O maşină BlackBerry?

La conferinţa BlackBerry Live, evenimentul anual unde firma îşi prezintă evoluţia şi noi produse, Thorsten Heins a demonstrat un pic din ce s-ar putea face cu sistemul de operare pe viitor. El a introdus un Bentley Continental GT pe scenă, care are sisteme QNX, cum ar fi videocalling, un display de 17 inci şi conectivitate permanentă. Totul este făcut pe un software BlackBerry.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite