Black Friday 2018 eMAG: Magazinul a început campania de Black Friday cu stocul de iPhone X deja epuizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La fel ca în fiecare an, cererea de Black Friday la eMAG este uriaşă. La scurtă vreme după startul campaniei, întreg stocul de telefoane Apple iPhone X aflat la reducere, la un preţ de doar 3500 de lei, a fost epuizat în materie de câteva secunde.

Cel mai probabil, acesta este rezultatul atenţiei celor care s-au pregătit cel mai bine pentru startul Black Friday 2018 la eMAG. Clienţii care au avut grijă să îşi pună deja produsul în coş şi să aştepte, vigilenţi, începutul perioadei de oferte, au reuşit, probabil să pună mâna şi pe un terminal al companiei din California.

Spun probabil, pentru că este nevoie şi de un dram de noroc şi o conexiune foarte stabilă la internet, atunci când „te lupţi” cu încă câteva mii de oameni pentru o mână de produse. Reducerea aplicată de eMAG pentru iPhone X a fost de 23%, de la 4600 de lei la 3500 de lei.

Cei care nu au reuşit să-şi cumpere un iPhone X pot sta liniştiţi, deoarece magazinele online au oferte destul de bune şi pentru celelalte game de telefoane.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite