Bitdefender şi-a lansat cel mai nou antivirus în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bitdefender anunţă lansarea în magazinele din România a generaţiei de produse 2013. Noua gamă de soluţii de securitate protejează utilizatorii în orice situaţie şi pentru orice activitate desfăşurată pe internet şi în afara sa.

Bitdefender 2013 asigură un mediu securizat pentru efectuarea tranzacţiilor online cu Safepay, protejează copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control şi facilitează recuperarea terminalelor mobile în caz de furt cu modulul Anti-Theft.

Noua variantă a celui mai bun antivirus din lume, conform testărilor AV-Test, este deja compatibilă cu Windows 8.

’’În ultimii doi ani tehnologiile Bitdefender au fost recunoscute în toată lumea pentru performanţele în ceea ce priveşte capacitatea de detecţie, protecţie şi uşurinţa de utilizare, iar acest lucru s-a reflectat în vânzările noastre globale. În România, ne propunem să ne consolidăm poziţia de lider pe segmentul utilizatorilor individuali, segment foarte atent cu produsele de securitate pe care le utilizează şi pentru care raportul preţ - performanţă este crucial’’, a declarat Florin Talpeş, preşedintele Bitdefender.

Lansat în iunie pe pieţele internaţionale, Bitdefender 2013 a luat deja două distincţii foarte importante în industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS care a plasat produsul românesc pe locul întâi în urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

’’O categorie pe care mizăm o reprezintă familiile, datorită unei nevoi crescute de securitate în randul copiilor care folosesc în mod curent internetul. Părinţii sunt din ce în ce mai atenţi cu tipul de conţinut pe care copiii îl accesează şi la interacţiunile lor pe reţelele sociale’’, spune Valentin Jurcuţ, Enterprise Sales & Services Director România şi CEE, Bitdefender. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite