Bitdefender actualizează aplicaţia pentru Android, Privacy Advisor îţi permite să monitorizezi aplicaţiile suspecte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aplicaţia de securitate pentru Android primeşte modul Privacy Advisor.
Aplicaţia de securitate pentru Android primeşte modul Privacy Advisor.

Bitdefender anunţă lansarea noii versiuni a aplicaţiei de securitate pentru dispozitive cu Android Bitdefender Mobile Security, care oferă protecţie împotriva viruşilor şi o informare constantă cu privire la eventualele scurgeri de date personale. Actualizarea vine cu un mod nou.

Mobile Security&Antivirus include acum Privacy Advisor, o funcţie care le permite utilizatorilor să monitorizeze aplicaţiile suspecte care pot pune în pericol confidenţialitatea datelor personale, sunt neglijente cu informaţii sensibile sau livrează spam, se arată într-un comunicat remis „Adevărul“.

„Ameninţările pentru dispozitive cu Android sunt din ce în ce mai frecvente şi mai variate. Viruşii tradiţionali rămân un pericol permanent, iar noile ameninţări decurg mai ales din aplicaţiile pe care utilizatorii pe instalează pe telefoane. Am echipat Bitdefender Mobile Security pentru a proteja dispozitivele de toate aceste pericole şi de cele noi, care apar în fiecare zi“, a spus Cătălin Coşoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Privacy Advisor suplimentează celelalte funcţii ale Bitdefender Mobile Security, inclusiv scanarea la cerere, blocarea dispozitivului de la distanţă, minimizarea impactului asupra bateriei şi cea mai performantă tehnologie antivirus. Luna trecută Bitdefender Mobile Security a obţinut punctaj maxim pentru a doua oară consecutiv în testările realizate de compania independentă de evaluare AV-TEST. 

Soluţia a obţinut 6 puncte din 6 atât la capitolul protecţie cât şi la cel al uşurinţei în utilizare, reiterând performanţa unui scor perfect realizată în sesiunile din mai/iunie. Bitdefender Mobile Security a detectat 100% din viruşii cu care a fost testat pe parcursul lunii şi nu a emis nicio alarmă falsă. Aplicaţia este disponibilă în Play Store pentru Android.

Vă aşteptăm să discutăm pe Tech Adevărul pe Facebook.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite