VIDEO LG crede că ştie ce tabletă ţi se potriveşte. Lucrează la G Pad, un rival de peste 8 inci pentru iPad mini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LG are un nou smartphone, astfel că de ce să nu aibă şi o tabletă? FOTO Adevărul
LG are un nou smartphone, astfel că de ce să nu aibă şi o tabletă? FOTO Adevărul

LG şi-a lansat luna aceasta cel mai bun smartphone, vremea e bună şi pentru o tabletă. Sud-coreenii cred că ştiu ce vrei de la o tabletă, dar propun deocamdată un videoclip pe YouTube.

LG G2, cel mai nou smartphone al companiei, a fost prezentat. Compania a spus că nu plănuieşte să lanseze vreo tabletă, dar asta a fost în urmă cu mai mult de un an. Zvonurile apar acum în preajma unui presupus produs pe numele LG G Pad, o tabletă cu ecran de 8,3 inci şi rezoluţie full HD, noteaza PocketNow.

Smartphone-ul LG G2 are un ecran de 5,2 inci şi rezoluţie full HD, dar până acum cele mai multe tablete cu ecrane full HD au venit cu diagonale de 10 inci. Deocamdată, LG propune pe YouTube un videoclip în care îi întreabă pe oameni ce vor de la o tabletă şi ce fac cu ea. Unii se plâng că cele actuale sunt prea mari, alţii se plâng de faptul că n-au ecrane full HD. Per total, LG vrea să sugereze că are tableta potrivită pentru utilizatori.

LG G Pad va fi inspirată de designul LG G2, va avea o memorie RAM de 2GB, rezoluţia va fi de 1.920x1.200 pixeli, iar ecranul de 8,3 inci va fi cu puţin mai mare decât cel oferit de Apple pe iPad mini sau de Samsung pe Galaxy Note 8. Desigur, procesorul noii tablete va fi quad-core, foarte probabil să fie Snapdragon 800 la care tot apelează producătorii.  Mai jos este una dintre primele imagini.

image

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre LG G2: 

LG G2 şi tot ceea ce trebuie să ştii despre noul smartphone. Ce aduce LG în lupta contra Samsung Galaxy S4 şi HTC One?

Motorola Moto X sau LG G2, ce telefon va „transforma“ Google într-un Nexus?

VIDEO Eşec răsunător pentru LG: a vrut să ofere LG G2 gratuit, dar lucrurile au degenerat şi mulţi oameni au fost răniţi

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite