Bilanţul unei companii româneşti care a sărbătorit majoratul: ce a adus anul 2019 în IT-ul din ţara noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania românească EXE Software încheie 2019 cu o creştere a cifrei de afaceri de apoape şapte procente, faţă de anul trecut, adică de aproximativ 3,8 milioane de euro.

Pe parcursul celor 12 luni, compania a rămas fidelă strategiei din ultimii doi ani, respectiv consolidarea cunoştinţelor şi experienţei în utilizarea celor mai noi tehnologii (IoT, Mobile, WEB şi BI), creşterea echipei, eficientizarea proceselor interne, o deschidere mai mare spre piaţa internă şi o prezenţă susţinută pe cea externă, unde se desfăşoară mare parte din activitate.

În 2019, EXE Software a ajuns la un număr record de angajaţi, 92 de români, număr pe care speră să-l depăşească, în anul ce va urma. Au existat şi internship-uri, de Web Development şi BI Development, perfecţionarea tinerilor rămânând un obiectiv al companiei. De altfel, în 2020, se va pune accentul pe recrutarea de noi talente, întărirea capacităţii de producţie îndeosebi în zona noilor tehnologii şi consolidarea colaborării cu partenerii existenţi şi integrarea în proiecte a componentelor de Inteligenţă Artificială (AI).

„Anul 2019 ne-a adus o creştere a vânzărilor în zona produselor proprii, fie sub formă de licenţe, fie ca acces la platforme online. Rămân majoritare, în cifra noastră de afaceri, serviciile oferite în zona de costum development, fiind urmate de servicii de consultanţă, dezvoltare software şi suport tehnic în regim de outsourcing.

Cel mai de succes produs al nostru rămâne esFields, însă am remarcat interesul, atât în ţara noastră, cât şi în afara ei, pentru un produs lansat chiar anul acesta, PRO HR App”, a concluzionat Gabriel Cosmescu, Technical Support Manager al companiei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite