Asus lansează un mic gadget care trimite conţinutul din telefon sau tabletă direct pe televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asus Miracast Dongle trimite imaginea din gadgeturi în televizor
Asus Miracast Dongle trimite imaginea din gadgeturi în televizor

ASUS a anunţat Miracast Dongle - un dispozitiv Miracast de mici dimensiuni care permite afişarea conţinutului de pe dispozitivele mobile pe un televizor HDTV sau pe un monitor, cu ajutorul mufei HDMI.

Miracast Dongle suportă fluxuri wireless dual-band pentru o transmisie fără latenţe a filmelor Full HD, a clipurilor şi a fotografiilor. Este ideal pentru utilizatorii care vor să se joace, să partajeze fotografii şi să vizioneze filme pe un ecran mare sau să realizeze prezentări video în cadrul conferinţelor.

Miracast Dongle este compact şi portabil, cântărind doar 35g şi măsurând 111x32x11mm. Compatibil cu cele mai multe tablete ASUS, acesta furnizează conţinutul video în timp real, fără a fi necesar accesul la internet. Poate fi instalat uşor, necesitând doar o conexiune la o sursă de alimentare şi un port HDMI.

Odată ce a fost stabilită o conexiune cu un dispozitiv mobil, utilizatorii pot vizualiza conţinutul de pe smartphone sau tabletă pe un ecran extern şi pot chiar mări sau micşora fotografiile. Conexiunea Dual-band 802.11a/b/g/n utilizează frecvenţele de 2.4GHz şi 5GHz, asigurând un semnal fără latenţe, cu răspuns instant pe ecran.

<strong>Divertisment Full HD în oglindă</strong>

Miracast Dongle le oferă utilizatorilor divertisment mobil fără precedent şi o experienţă plăcută prin jocurile rulate pe televizoarele Full HD de mari dimensiuni. Transmisia stabilă de date, furnizată de Miracast Dongle, vă garantează că acţiunea ţine pasul cu filmul sau jocul rulat pe dispozitivul mobil.

ASUS Gallery le permite utilizatorilor să ruleze şi alte aplicaţii atunci când dispozitivul este în uz, astfel încât aceştia să folosească dispozitivul pentru a verifica email-urile, pentru a accesa reţelele sociale sau chiar pentru a efectua apeluri telefonice în timp ce conţinutul FullHD rulează în fundal.

ASUS Miracast Dongle va fi disponibil în România la sfârşitul anului, preţul aproximativ fiind de 299 lei (TVA inclusiv).

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite