Asus lansează ROG Phone II, telefon de gaming cu ecran de 120Hz şi noul procesor Snapdragon 855+

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ROG Phone II aduce poate cea mai bună experienţă de gaming pe mobil, având un ecran de 120Hz HDR şi cel mai nou procesor Snapdragon pe un telefon cu dimensiunea de 6,59 inci.

Smartphone-ul este dedicat atât gamerilor, cât şi power userilor de Android, oferind două interfeţe diferite: ROG UI, special concepută pentru prima categorie şi o interfaţă mai simplă, împrumutată de pe Zenfone 6.

Cu un ecran AMOLED de 6,59 inci, telefonul are o rată de refresh de 120Hz, cu o milisecundă latenţă. Aceasta va putea fi modificată la 60, sau 90Hz, după preferinţele utilizatorului.  Cu o rezoluţie de 1080 x 2340 pixeli (19:5 aspect ratio), oferă suport HDR în 10 biţi, şi are o acurateţe perfectă a culorilor.

ROG Phone II are două difuzoare stereo, orientate frontal, cu suport DTS:X Ultra, fiind de 2,5 ori mai puternice decât cele de pe generaţia anterioară. Air Triggerele sunt şi ele noi şi îmbunătăţite, iar acum poţi ţine degetele pe ele, precum o faci pe triggerele unui controller, fiind capabile să recunoască apăsările.

Două vibro-motoare sunt introduse în noul telefon al celor de la Asus, acestea ajutând la reducerea latenţei vibraţiilor pentru triggere, care acum ar trebui să fie de doar 20 de milisecunde.

Imagine indisponibilă

FOTO via Engadget

Un jack de căşti şi patru microfoane sunt montate pe lateralele telefonului, astfel încât în orice fel l-ai ţine, vocea ta se va auzi clar atunci când comunici cu partenerii de joc. Puterea vine de la un procesor Snapdragon 855+, proaspăt anunţat de cei de la Qualcomm, care foloseşte un GPU Adreno 640 până la 675MHz, pentru o performanţă crescută cu 15%.

Camera frontală are 24MP, şi este optimizată pentru folosirea pe orizontală a telefonului. Cea de pe spate împrumută senzorii lui Zenfone 6, având astfel un senzor de 13MP pentru fotografii ultra wide şi unul de 48MP drept cameră principală.

La nivel de autonomie, ROG Phone II vine cu 6000mAh, o capacitate care permite utilizarea continuă a telefonului timp de 7 ore în jocuri solicitate, precum PUBG.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite