Assassin’s Creed vine pe Netflix, într-un nou serial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Assassin's Creed Netflix

Assassin’s Creed ajunge pe platformele de streaming, însă nu vorbim aici de cele dedicate jocurilor, precum xCloud sau Luna, ci de cele dedicate filmelor şi serialelor - mai exact, Netflix.

Ubisoft şi Netflix au ajuns la un acord pentru realizarea mai multor seriale din universul Assassin’s Creed - cel mai important dintre acestea fiind unul live-action, însă vor apărea şi seriale animate. Netflix caută un nume pentru realizarea serialului, acesta urmând a fi ajutat de Jason Altman şi Danielle Kreinik, de la Ubisoft Film&Television, care vor fi producători executivi.

„De mai bine de 10 ani, milioane de fani din întreaga lume au ajutat Assassin’s Creed să devină o franciză legendară” spune Altman, care anunţă că este încântat să creeze un serial după seria de jocuri pentru Netflix şi să dezvolte următoarea saga din universul Assassin’s Creed.

Până la apariţia serialului, iubitorii francizei se vor putea bucura de un nou titlu din serie, Assassin’s Creed Valhalla, care va apărea pe 10 noiembrie pe Xbox Series X/S, Xbox One, PS4 şi PC. Două zile mai târziu, jocul va fi disponibil şi pe PlayStation 5. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite