Apple readuce la viață bătrânul iPod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apple a luat, în 2022, decizia de a renunța la iPod după mai bine de 20 de ani de la lansarea primului model. Potrivit unui document publicat de Biroul de Brevete din SUA, Apple ar fi schițat un device care pare a fi, la prima vedere, noul iPod.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Apple a făcut cerere pentru brevetarea unui nou produs care la prima vedere pare a fi un model asemănător cu iPod-ul. Potrivit schițelor ce se regăsesc în documentul făcut public de Biroul de Brevete american, cei de la Apple au făcut un device care îmbină design-ul carcasei de încărcare pentru căștile Airpods cu un ecran tactil. 

Dispozitivul pentru care compania cere brevet ar urma să le ofere utilizatorilor posibilitatea de a viziona filme, să schimbe melodii rapid sau să verifice vremea, potrivit Startupcafe

FOTO Apple/USPTO
FOTO Apple/USPTO

Momentan, este vorba doar despre niște schițe făcute publice, așa că nu este garantat și faptul că un astfel de produs va fi lansat în curând de Apple. 

iPod a fost lansat în anul 2001. Acesta a fost un dispozitiv dedicat exclusiv pentru muzică până la lansarea modelului iPod Touch. Ultima generație de iPod-uri a fost lansată în 2019. Legendarul player muzical a reprezentat revenirea Apple în cel de-al doilea mandat al lui Steve Jobs. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite