Apple l-a concediat pe unul dintre inginerii care au lucrat la iPhone X, din cauza fiicei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atunci când vine vorba de secretomanie, Apple este una dintre acele companii cărora nu le place să mişte absolut nimic fără ştirea lor. Unul dintre angajaţii care au lucrat la iPhone X a aflat asta pe propria-i piele.

Brooke, fiica inginerului în cauză, a luat iPhone-ul X al tatălui său şi i-a creat un video de tip hands-on, pe care l-a postat apoi pe YouTube. Nu a durat mult până ca acesta să ajungă viral, în condiţiile în care au mai rămas mai puţin de şapte zile până la lansarea pe piaţă a noului vârf de gamă al companiei din Cupertino, California.

Atunci când Apple a aflat de clipul video viral, a luat toate măusrile necesare pentru ca acesta să fie dat jos de pe YouTube. Însă totul s-a petrecut prea târziu, iar decizia cea mai drastică a fost luată. Bărbatul a fost pus pe liber. Curios este faptul că acesta nu s-a supărat nici pe companie, nici pe fiica sa şi spune că înţelege decizia luată.

Problema principală ar fi fost faptul că iPhone-ul X prezentat ar fi fost un prototip ceva mai special, care nu era destinat în niciun caz publicului larg. Acesta conţinea date destul de delicate, accesibile doar pentru angajaţii Apple, notează publicaţia Engadget.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite