APLICAŢIA ZILEI Baby Connect – asistentul personal al părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baby Connect, asistentul personal care costă 17 lei
Baby Connect, asistentul personal care costă 17 lei

Aplicaţiile pot ajuta la aproape orice. Pentru mamele pasionate de tehnologie şi care vor să ţină un jurnal al evoluţiei bebeluşului, există Baby Connect, care ia în calcul orice coordonată a vieţii unui bebeluş şi se poate transforma într-un adevărat album.

Aplicaţia monitorizează cât lapte a băut copilul, câte scutece a schimbat şi cât şi cum a dormit. Dacă a făcut un control medical, acesta poate fi trecut în aplicaţie. Dacă a reuşit să meargă, această activitate poate fi înregistrată şi fotografiată.

De asemenea, mamele sau taţii au un jurnal zilnic pe care-l pot completa pentru a-şi aminti aceste momente. În plus, se pot adăuga membri ai familiei, iar înregistrările pot fi menţionate în numele lor.

Potrivit statisticilor Baby Connect, până acum au fost salvate în aplicaţie peste 100 de milioane de evenimente, 26 de milioane de sesiuni de somn, 22 de sesiuni de îngrijire, 20 de milioane de scutece au fost schimbate şi 15 milioane de biberoane au fost servite.  

Programul poate fi editat pentru a lua în calcul şi alte elemente. Pentru părinţii agitaţi şi care nu reuşesc să-şi amintească lucruri, aplicaţia spune exact când au fost ultimele evenimente, aşadar puteţi programa la minut gustările copilului şi sesiunile de somn.

Baby Connect este disponibilă atât pentru Android, cât şi pentru iPhone sau iPad. Am testat aplicaţia pe un Asus Transformer Prime TF 201, în varianta de teste, care este gratuită. Pentru versiunea completă, preţul este de 17 lei. Cu toate acestea, noi o recomandăm ca o soluţie pentru uşurarea muncii de părinte.

Baby Connect pe Google Play Store

Baby Connect pe AppStore

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite