Aplicaţia care vrea să facă lumea mai bună porneşte din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
wowapp

WowApp e o aplicaţie gratuită pentru mesagerie instant – audio, video şi text, dar noutatea pe care o aduce pe piaţă este modul prin care le oferă utilizatorilor o valoare materială pentru timpul şi discuţiile online.

Pentru a folosi WowApp ai nevoie de invitaţie. Totuşi, aceasta este gratuită şi odată ce ai obţinut una de la cineva care deja foloseşte, instalezi aplicaţia, îţi creezi un cont şi poţi începe să susţii o cauză sau să inviţi, la rândul tău, pe altcineva. Sistemul ingenios pe care se bazează WowApp constă în distribuirea profitului sau venitului obţinut din utilizarea aplicaţiei de către membrii săi.

Astfel, peste 70% din câştigurile pe care WowApp le obţine din vânzarea spaţiului publicitar sau din apelurile plătite se întorc către utilizatori. Odată primiţi banii, utilizatorul decide ce face cu aceştia: poate dona către ONG-uri sau îi poate transfera în propriul cont bancar. Trebuie să ţii cont însă că puterea aplicaţiei se bazează pe puterea reţelei.

Faci parte dintr-una şi cu cât este mai mare şi gradul de utilizare creşte, cu atât valoarea veniturilor va fi mai mare. De asemenea, sumele pe care un utilizator WowApp le poate dona sau le poate transfera în contul propriu vor creşte. Câştigurile financiare se obţin atunci când utilizatorii optează să vadă reclame în timp ce folosesc aplicaţia sau când aleg să folosească precum un serviciu de telefonie prepaid. Comunicarea, apelurile de voce sau video prin WowApp sunt gratuite.

În ceea ce priveşte parcursul WowApp de la idee la produs finalizat, o echipă de 70 de programatori români a lucrat la aceasta şi în ultimele trei săptămâni s-a dovedit un succes la scară internaţională. WowApp se bucură de creşteri spectaculoase în Rusia, Brazilia şi Statele Unite ale Americii.

Aplicaţia poate fi utilizată pe Android, iOS, Windows şi Mac OS. Poţi vedea la această adresă lista tuturor ONG-urilor. La nivel mondial există deja peste 2.000 de organizaţii non-guvernamentale pe care utilizatorii le pot susţine prin intermediul aplicaţiei WowApp.

Înscrie-te în WowApp prin intermediul ONG-urilor partenere: OvidiuRo, Hospice Casa Speranţei, Teach for Romania, Merci Charity Boutique, HHC România, Telefonul Copilului.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri