AOC lansează un monitor dedicat gamerilor profesionişti: rezoluţie QHD şi imagini HDR atrăgătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monitor AOC AG273QX

Noul monitor face parte din gama AGON, şi are o diagonală de 27 de inci (68,6cm), cu specificaţii foarte bune pentru shootere, MOBA şi jocuri arcade.

Monitorul AOC AG273QX vine cu o rată de refresh de 165 Hz şi un timp de răspuns de 1 ms. El este echipat cu un panou de 27 de inci cu rezoluţie QHD (1440p), ce oferă detalii fine şi un contrast bogat, AOC Wide Color Gamut şi certificare pentru culori naturale.

Rata de refresh de 165 Hz face ca monitorul să afişeze un cadru la aproximativ fiecare 6 milisecunde, ceea ce este extrem de important pentru jucătorii competitivi.

Panoul VA de 27 inchi al monitorului cu rezoluţia QHD (2560 x 1440) foloseşte un raport de contrast static 3000:1 nativ, rezultând un negru profund. VESA DisplayHDR 400 oferă contrast bogat, ceea ce înseamnă că monitorul poate atinge luminozitatea maximă de 400 de niţi.

Monitor AOC AG273QX

AG273QX este un monitor cu 3 laturi fără ramă, potrivit pentru jucătorii care preferă monitoarele plate. În plus, pentru a ajuta jucătorii să-şi transporte monitoarele la turnee LAN, este echipat cu un mâner şi poate fi asamblat uşor cu un singur clic fără şuruburi. Monitorul este dotat, de asemenea, cu suport de căşti retractabil pe fiecare parte şi lumini RGB personalizabile Light FX pe partea din spate.

Fanii jocurilor shooter vor aprecia în mod deosebit DialPoint, indicatorul de obiectiv al AOC, care plasează un crosshair transversal în mijlocul ecranului, dacă nu este unul prezent în joc.

Monitor AOC AG273QX

AOC AGON AG273QX va fi disponibil în luna noiembrie 2019 la un preţ recomandat de 2419 Lei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite