„Alo, te sun prin Facebook!“ - utilizatorii de Android din SUA pot folosi Facebook Messenger pentru a-şi suna prietenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facebook Messenger pentru Android primeşte încă o funcţie. FOTO Adevărul
Facebook Messenger pentru Android primeşte încă o funcţie. FOTO Adevărul

După Facebook Home şi Chat Heads pentru Facebook Messenger, reţeaua socială vine cu încă o funcţie pentru Android dedicată utilizatorilor din SUA. Aceştia îşi pot suna prietenii prin intermediul funcţiei VoIP a aplicaţiei.

Până acum doar utilizatorii de iPhone aveau Facebook Messenger cu capacităţi VoIP, dar reţeaua socială schimbă abordarea pentru utilizatorii din SUA şi le oferă funcţionalitatea şi celor care deţin smartphone-uri cu Android, scrie The Verge. Apelurile prin Facebook Messenger pentru Android erau disponibile în Canada, iar acum sunt extinse la toată America de Nord.

Pentru cei care locuiesc în SUA şi sunt interesaţi de această funcţionalitate, este suficient să iniţieze un apel prin i-ul din partea dreaptă sus, într-o conversaţie. O actualizare a aplicaţiei nu este necesară. Facebook a declarat că VoIP nu îi îngreunează serverele prea mult, astfel că va fi în curând disponibilă la nivel internaţional.

REVIEW Facebook Home - Îl primeşti pe Facebook în „casa“ ta? L-am primit, iar acum mă lepăd de „telefonul Facebook“

Principalii competitori pe care îi are în acest sector sunt Skype şi Viber, care oferă şi aplicaţii mobile. Apoi este Face Time de la Apple, dar fiind o funcţionalitate restrânsă doar la dispozitivele proprii ale companiei este utilă doar celor cu iPhone sau iPad. Ultimele schimbări majore pe care Facebook le-a făcut au fost Chat Heads pentru Facebook Messenger (întâi pentru Android, apoi pentru iPhone) şi Facebook Home, noul ecran principal pentru Android.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite