Age of Empires 4 a fost confirmat oficial de Microsoft. Când apare noul titlu din celebra serie de strategie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Age of Empires 4 a fost dezvăluit de Microsoft în cadrul Gamescom 2017 printr-o surpriză totală, fără ca nimeni să se aştepte la asta.

Age of Empires III a fost lansat oficial în 2005. La momentul respectiv, a fost considerat unul dintre cele mai bune jocuri de strategie şi a fost clasificat ca un titlu care merită să poarte acest nume. Deşi eram convinşi că franciza a dispărut de pe radarul celor de la Microsoft, se pare că nu este deloc aşa.

Prin intermediul trailerului de mai sus, gigantul din Redmond a dezvăluit în mod oficial faptul că lucrează intens la Age of Empires IV. Trailerul este construit în aşa fel încât să nu trădeze vreun element de gameplay, dar ne ajută să înţelegem care sunt naţiile cu care vom interacţiona şi în ce perioade din istorie se va plasa acţiunea.

Chiar dacă nu cunoaştem încă data de lansare pentru noul titlu din serie, putem specula puţin. Cel mai probabil, vom vedea noul joc pe rafturile magazinelor în 2018. În plus, oficialii companiei americane au mai venit cu o veste bună pentru fani. Din câte se pare, toate iteraţiile anterioare ale jocului vor trece printr-un proces de remasterizare şi vor fi relansate.

În urmă cu câteva luni, au început să apară online detalii despre Age of Empires Definitive Edition. Aceea este o reinventare a primului joc din serie şi ar trebui să ajungă la gameri începând cu 19 octombrie. Datele de lansare pentru Age of Empires II şi III în variantă Remastered nu au ajuns online. Ştim în schimb că vor arăta semnificativ mai bine. Vor fi compatibile cu monitoare 4K, texturile folosite vor fi mai detaliate, iar coloana sonoră ar trebui să fie semnificativ mai imersivă.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite