ADATA prezintă seria ACE, module de memorie RAM pentru creatori

0
0
Module RAM ADATA ACE Limited Edition.
Module RAM ADATA ACE Limited Edition.

ADATA Technology, producător de module de memorie, unităţi flash USB, carduri de memorie, SSD-uri, HDD-uri şi periferice pentru jocuri, anunţă cea mai recentă serie de module de memorie pentru creatori, ADATA ACE.

Creatorii pot alege dintre două modele, în funcţie de bugetul şi cerinţele de performanţă, şi anume ADATA ACE 6400 DDR5 şi ACE 3600 DDR4. Seria include, de asemenea, un modul ACE 6500 DDR5 în ediţie limitată, care prezintă un design cu model unicat creat împreună cu un designer din Germania. 

Toate cele trei module suportă Intel XMP pentru overclocking, sunt construite cu cipuri cu latenţă redusă şi sunt compatibile cu cele mai recente platforme Intel şi AMD.

Cu Intel XMP, modulele suportă overclocking pentru performanţe ridicate pentru activităţi ca design grafic, editare video sau chiar şi de nevoi de calcul 3D mai solicitante. Modulele ADATA ACE DDR4 3600 şi DDR5 6400 sunt disponibile într-un kit dual de 16GB.

Circuitele integrate ale modulelor de memorie ACE au fost supuse unei examinări şi testări riguroase. Modelul ACE 6400 DDR5 este echipat cu un circuit integrat de gestionare a energiei care asigură o sursă de alimentare stabilă şi economiseşte energie. IC-ul său este, de asemenea, echipat cu On-Die ECC, care corectează automat erorile.

Module RAM ADATA ACE

Modulele de memorie din seria ACE au un design curat, un model de cercuri concentrice le conferă un aspect simplu, dar sofisticat, care le diferenţiază de alte module de memorie. Radiatoarele de căldură sunt realizate din aluminiu şi prelucrate cu ajutorul tehnologiei de nano-imprimare.

ADATA oferă, de asemenea, ediţia limitată ACE 6400 DDR5. Modulul are culori îndrăzneţe şi un model floral plin de viaţă.

Specificaţii ACE 6400 DDR5 LE:

  • Tip memorie DDR5;
  • Format U-DIMM;
  • Capacitate 16GB x2;
  • Viteze 5600MT/s (XMP: 6400MT/s);
  • Latenţă CAS 36;
  • Voltaj 1.1V, 1.45V;
  • Temeperatură de operare 0°C to 85°C.


 

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite