Aceste telefoane nu te costă o avere şi te poţi baza pe ele. Opt modele sunt 800 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
xiaomi redmi

Chiar dacă Samsung Galaxy S6 şi iPhone 6 sunt deja pe piaţă, avem o listă cu telefoane bune şi ieftine. Astfel, am făcut o selecţie de câteva telefoane decente ca preţ, care oferă performanţe bune.

Allview X2 Twin e o opţiune bună în ceea ce priveşte raportul preţ-calitate. Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat, are un design slim de 7,95 mm şi este protejat de Gorilla Glass 3, care îi oferă rezistenţă la şocuri şi zgârieturi. X2 TWIN are un procesor octa-core la frecvenţa de 1,4 GHz, memorie RAM de 1GB şi spaţiu de stocare de 8GB. Bateria este de 1.920 mAh. Camera principală este de  megapixeli cu senzor Sony IMX179.

Nokia Lumia 730 este un smartphone mid-level, cu o construcţie bună şi un ecran de calitate dotat cu o platformă hardware suficient de puternică pentru aproape orice activitate. Este perfect pentru selfie-uri, datorită camerei frontale de 5MP. Smartphone-ul are un procesor Snapdragon 400 quad-core la 1,2GHz si 1GB de RAM. El are un ecran de 4,7 inci cu tehnologia Clear Black, iar rezoluţia este de 720p. Camera principală are 6MP, astfel că ar trebui să se descurce onorabil în condiţii cu iluminare slabă.

<a href="http://playtech.ro/2015/top-8-telefoane-care-costa-mai-putin-de-800-de-lei-modele-de-la-xiaomi-pana-la-allview-si-nokia/" target="_blank" rel="nofollow">Vezi mai multe modele de telefoane sub 800 lei</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite