Acest SSD de la Samsung e cât un pachet de ţigări, dar stochează până la 2TB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung s-a specializat în SSD-uri şi bine a făcut, că ultimul de pe listă este mic şi stochează imens. Numele e T3.

După ce au adus pe piaţă unele dintre cele mai rapide SSD-uri, prin intermediul Samsung T3, sud coreenii le-au integrat într-un pachet portabil. Primul SSD extern de mare viteză de la Samsung, T1 a fâcut o treabă foarte bună în a duce la maxim limita de viteză a unui port USB 3.0.

Prin Samsung T3, aceeaşi companie a îmbunătăţit semnificativ reţeta de acum mai bine de un an. Prezentat pentru prima oară la CES 2016, noul Samsung T3 este un SSD extern pentru amatorii de viteză în deplasare. Acesta este surprinzător de portabil, la doar 51 de grame, dar în acelaşi timp vă oferă o rată de transfer a datelor de 460MB/s, atât la scriere cât şi la citire.

Amatorii de securitate se vor bucura de introducerea suportului pentru criptare AES-256. Astfel, indiferent ce date veţi pune pe Samsung T3, nu vor putea fi accesate de către oricine. Faţă de T1, designul produsului a beneficiat de mici modificări. Adoptarea metalului pentru carcasă, vă asigură o anduranţă sporită în timp la şocuri şi presiune. 

Vezi toate detaliile despre acest SSD de la Samsung

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite