Acer a anunţat noul Spin 7 echipat cu Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acer Spin 7.
Acer Spin 7.

Acer a anunţat noul său notebook convertibil Spin 7, cu conectivitate 5G care suportă atât frecvenţele mmWave, cât şi frecvenţele sub-6 GHz.

Alimentat de platforma Snapdragon 8cx Gen 2 5G, notebook-ul Spin 7 are o balama ce se poate roti la 360 de grade şi care permite utilizatorilor să aleagă modul de utilizare care li se potriveşte cel mai bine, fie că este vorba de editarea unui document în modul clamshell sau de luarea de notiţe pe ecranul tactil în modul tabletă. Cu o greutate de doar 1,4 kg şi o grosime de 15,9 mm, dispozitivul are un şasiu din aliaj de magneziu-aluminiu.

Procesorul Snapdragon 8cx Gen 2 5G asigură o durată de viaţă lungă a bateriei. Senzorul de amprentă acceptă conectări sigure prin Windows Hello, oferind utilizatorilor siguranţă suplimentară. De asemenea, aceştia se pot conecta în siguranţă prin 4G/LTE şi 5G fără a mai avea nevoie de reţelele Wi-Fi publice nesecurizate.

Viteza sporită, latenţa redusă şi independenţa oferite de conectivitatea 5G înseamnă că Spin 7 poate ţine pasul cu cerinţele afacerilor moderne. Pe măsură ce munca la distanţă devine din ce în ce mai răspândită şi forţa de muncă se extinde, conectivitatea de mare viteză 5G permite utilizatorilor să rămână conectaţi pentru o productivitate eficientă în mişcare.

Designul noului Spin 7 depăşeşte forma sa atractivă şi oferă utilizatorilor o varietate de moduri de utilizare: notebook, tabletă, cort şi prezentare. Aceste moduri sunt posibile datorită balamalei Acer ce se poate roti la 360 de grade, care ridică uşor şasiul în modul notebook pentru a oferi o experienţă de tastare mai ergonomică. Carcasa notebook-ului găzduieşte şi un Acer Active Stylus, un pen reîncărcabil cu 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune care foloseşte Wacom AES 1.0 pentru a oferi utilizatorilor o experienţă bună pe ecranul tactil al dispozitivului.

Laptop Acer Spin 7

Spin 7 este un notebook convertibil de 14 inci conceput pentru profesioniştii preocupaţi de stil, cu un design albastru cu accente aurii. Carcasa din aliaj de magneziu-aluminiu permite dispozitivului să cântărească doar 1,4 kg cu o grosime de 15,9 mm, făcându-l suficient de portabil pentru a fi luat oriunde. Această atenţie la detalii se extinde şi la afişajul IPS Full HD de 14 inci al notebook-ului, care acoperă 100% din gama sRGB, oferind culori vii şi clare.

Ecranul tactil este acoperit de un strat de sticlă antimicrobiană Corning Gorilla. Un agent antimicrobian cu ioni de argint conform BPR şi EPA care acoperă tastatura, touchpad-ul şi suprafaţa înconjurătoare s-a dovedit a reduce semnificativ microbii şi o largă varietate de bacterii conform protocolului de testare JIS Z 2801 şi ISO 22196.

Specificaţiile exacte, preţurile şi disponibilitatea pot varia în funcţie de regiune. 

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite