Ţeapa din colet: o tânără din Marea Britanie a izbucnit în plâns când a văzut rochia pe care o comandase online pentru Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
captura

O tânără în vârstă de 19 ani din oraşul englez Middlesbrough a izbucnit în plâns după ce a desfăcut coletul în care trebuia să fie rochia visată penru noaptea dintre ani.

Brittany Colley a cumpărat pe ultima sută de metri o rochie de pe site-ul Pretty Little Thing, pe 30 decembrie. Numai că produsul primit era total diferit de cel comandat: în locul unei rochii pe gât, lungă, a primit una gri metalizat, cu decolteu în V şi extrem de scurtă. 

captura

„Când am deschis coletul am remarcat iniţial că materialul era altfel, apoi am văzut că era cu totul altă rochie. Am început să plâng pentru că nu aveam cu ce să mă îmbrac de Revelion, iar ce îmi trimiseseră ei nu era o opţiune“, a povestit Brittany, citată de Daily Mail. 

În cele din urmă, studenta a purtat o rochie mai veche pe care o avea în garderobă şi a precizat că nu a făcut reclamaţie, pentru că  rochia comandată intenţiona să o poarte o singură dată, în noaptea de Revelion şi nu voia să o mai primească.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite