Tablete proprii la Vodafone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Data lansării gadgeturilor nu a fost încă anunţată  de oficialii Vodafone
Data lansării gadgeturilor nu a fost încă anunţată de oficialii Vodafone

Compania de telefonie mobilă Vodafone pregăteşte lansarea a două tablete cu sistem de operare Android Honeycomb.

Acestea au apărut în catalogul cu oferte promoţionale de Crăciun. Smart Taburile vor fi disponibile în două variante, cu ecran de 7 şi de 10 inci, ambele putând fi conectate la reţelele 3G.

Modelul premium suportă o rezoluţie de 700x1.280 pixeli, are o cameră de 5 megapixeli, având opţiunea de a înregistra HD. Gadgetul dispune de o capacitate de stocare de 16 GB, 1GB RAM şi procesor Qualcom Dual Core de 1.2 GHz. Tableta cântăreşte 672 de grame, măsoară 11,3 mm grosime, va beneficia de funcţie GPS, conectivitate WiFi şi Bluetooth.

Deocamdată, reprezentanţii companiei nu au făcut publice preţurile la care vor fi comercializate aceste produse, însă forumurile de specialitate vehiculează sume cuprinse între 350 şi 400 de euro.

Vodafone va lansa în această iarnă şi mult-aşteptata tabletă Samsung Galaxy Tab de 7 inci, prezentată anul acesta la Berlin (Germania). Potrivit unor informaţii apărute pe blogurile de specialitate americane, tableta ar putea fi produsă de chinezii de la ZTE sau Huawei. Până în momentul de faţă, Vodafone nu a anunţat niciun preţ, dar cel mai probabil va încerca să aibă o ofertă competitivă în faţa concurenţei. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite