FOTO Cum vor arăta oamenii în viitor: ochii vor fi mai mari, iar creierul se va dezvolta cel mai mult

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul este într-o continuă evoluţie, iar o întrebare mereu valabilă este: cum vor arăta oamenii în viitor? Un artist şi un expert în genomul uman cred că au identificat destul de bine trăsăturile.

Cel mai mult oamenii îşi vor dezvolta creierul şi vedere în următorii zeci de mii de ani. Nicholay Lamm, un artist şi administratorul unui site de discount din Marea Britanie, a colaborat cu un expert în genomnul uman pentru a crea o cronologie pentru evoluţia omului. Astfel, aceştia au publicat fotografii cu felul în care ar putea arăta oamenii peste 20.000, peste 60.000 şi peste 100.000 de ani, notează Business Insider.

Cei doi au ajuns la concluzia şi că oamenii îşi vor putea modifica genomul în viitor şi astfel vor fi înlăturate câteva dintre problemele pe care oamenii le au în prezent. Vor fi eradicate bolile de natură ereditară sau vor putea fi alese trăsăturile principale, cum ar fi culoarea părului sau fizionomia feţei.

Marile schimbări vor fi la nivelul feţei, creierul se va mări, în speţă şi capul pentru a-i face loc, iar ochii vor deveni mai mari, captând mai multe detalii şi vom putea inspecta mai uşor lumea din jur. În plus, se pare că va exista o nivelare a trăsăturilor, astfel încât să nu mai fie mari diferenţe între oameni. Mai jos sunt fotografiile cu felul în care ar putea arăta omul peste 100.000 de oameni.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook.

Peste 20.000 de ani - fruntea va fi puţin mai mare, iar inelul verde de pe ochi reprezintă o versiune îmbunătăţită a ceea ce este azi Google Glass

image

Peste 60.000 de ani - pielea va fi mai închisă la culoare, ochii mai mari pentru a vedea mai bine în întunericul din spaţiu, iar ploapele vor fi mai groase pentru a proteja ochiul mai bine de radiaţiile ultraviolete din spaţiu. 

image

Peste 100.000 de ani - faţa oamenilor va ajunge să aibă o simetrie perfectă, iar nările şi ochii se vor mări de asemenea.

image
Știință


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri