Cum vei putea vedea cel mai urât animal din lume într-un bar din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai urât animal din lume, peştele Blobfish, va avea un bar dedicat în Londra. Lorcan The Blobfish e o cafenea din Londra unde vor fi trei asemenea peşti într-un acvariu.

Site-ul cafenelei spune că este primul loc din lume unde poţi avea o experienţă face to face cu cel mai urât peşte de pe planetă, care arată ca o masă gelatinoasă foarte supărată.

Peştii care vor fi în Lorcan se numesc Lorcan, Barry şi Lady Swift şi vor fi prezenţi în restaurant mereu, unde poţi să iei şi masa sau să bei o bere londoneză. Cafeneaua se va deschide în 2016 în Londra.

În 2013, specia numită Blobfish a devenit o senzaţie pe internet, după ce a fost votat cel mai urât animal de pe planetă. Cu toate acestea, foarte puţini oameni au putut vedea vreodată unul în realitate. Vara următoare, cafeneaua aceasta vrea să ofere o experienţă inedită vizitatorilor, combinând experienţa unui acvariu, cu cea a unui restaurant bun în estul Londrei.

image

Potrivit site-ului oficial al cafenelei, în ultimele 18 luni proprietarii au colaborat cu biologi marini pentru a putea transporta în siguranţă peştii şi pentru a-i găzdui fără să le afecteze integritatea şi sănătatea.

Cu toate acestea, unii specialişti sunt reticenţi. Contactat de Mashable, profesorul Callum Roberts de la Universitatea din York a spus că „sunt sceptic. Ca orice specie care trăieşte la mare adâncime, va fi foarte greu să-i faci să supravieţuiască într-un acvariu. Cred că totul e o glumă“. 

Știință



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite