SMS-uri de Sfânta Maria 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SMS-uri de Sfânta Maria
SMS-uri de Sfânta Maria

SMS-uri de Sfânta Maria. Creştinii ortodocşi sărbătoresc pe 15 august Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare. Deşi tradiţia spune că în această zi nu se celebrează ziua numelui, există persoane care sărbătoresc.

Iată câteva exemple de SMS-uri de Sânta Maria

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primeşte din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor. Dumnezeu să te călăuzească în tot cea-ce faci. La mulţi ani!

Chiar dacă ai nume de Sfântă ştiu că diseară o să dai de băut şi o să ne primeşti cu masa plină. Sper să rămâi mereu un spirit tânăr şi plin de viaţă, să fim mereu împreună şi să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulţi ani Maria!

Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. Este ziua numelui tău. La Mulţi Ani, Maria!

De Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulţi ani!

SMS-uri de Sfânta Maria 2015

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu şi frumos, la fel de pur şi gingaş ca ţine. Îţi doresc numai bine şi să ai parte de toată fericirea din lume. La Mulţi Ani!

La mulţi ani, Maria! Îngerii să-ţi călăuzească paşii iar Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă. 

Pentru că astăzi este o zi specială pentru ţine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulţi Ani!

La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

La mulţi ani Maria/Marian! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.

Fie că Sf. Fecioară Maria, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi lumineze calea. La Mulţi Ani!

SMS-uri de Sfânta Maria. La mulţi ani!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate. Să se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Maria!

Întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!“

„Precum Maria, Maica Domnului, a învins tristeţea şi lacrimile, tot aşa îţi doresc să răzbaţi mereu din furtuna greutăţilor“

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulţi Ani!“

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite