Sfaturi Feng Shui pentru a atrage bogăţia: care este zona din casă responsabilă de abundenţă şi care sunt culorile benefice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principiile Feng Shui pot influenţa energiile celor mai importante aspecte ale vieţii. Fie că este vorba de sănătate sau abundenţă, simbolurile chinezeşti ne pot ajuta în toate domeniile vieţii.

Arta Feng Shui susţine că mediul în care trăim influenţează fiecare aspect al existenţei. Tradiţia chineză abordează toate domeniile principale ale vieţii, bogăţia şi abundenţa fiind un aspect cheie, scrie yourwellness.com. Aşadar, puteţi îmbunătăţi câştigurilor financiare ţinând cont de câteva recomandări Feng Shui:

Determinaţi sectorul casei responsabil de abundenţă

Casa este împărţită în nouă zone. Fiecare parte corespunde unei zone din viaţa celor care locuiesc acolo, centrul reprezentând a noua zonă. Dacă intri pe uşa din faţă, zona din stânga va fi zona de bogăţie şi abundenţă. Această regulă se aplică unei case, unei camere, birou sau curte.

Păstraţi uşa principală curată

Uşa din faţă este considerată a fi intrarea atât pentru oameni, cât şi pentru energie. Este important să o păstraţi curată pentru a permite energiei să intre şi să circule în casă. Asiguraţi-vă că zona intrării nu este aglomerată cu plante neîngrijite, jucării sau pantofi rătăciţi. Este foarte important să ţineţi intrarea principală bine luminată, lucru valabil şi pentru celelalte încăperi. Lumina, artificială sau naturală, atrage energia abundenţei.

Introduceţi simboluri de apă în casă

O fântână exterioară în faţa uşii poate reprezenta fluxul de bogăţie. Foarte important este ca apa să curgă spre casă pentru a aduce bogăţie, nu în exterior. Inclusiv fântânile decorative simbolizează colectarea de bani, acestea fiind de foarte bun augur. Un alt simbol benefic sunt tablourile în care apar râuri sau cascade. Asiguraţi-vă că apa este clară şi în mişcare.

Reparaţi-vă toate scurgerile

Spre deosebire de apa care curge în casă pentru a aduce bogăţie, apa care curge din casă alungă abundenţa. Orice robinet defect trebuie reparat de urgenţă.

Alegeţi culori benefice atragerii abundenţei

Purpuriu, verde, roşu şi albastru sunt toate culori asociate cu energia abundenţei. Nu aveţi nevoie să acoperiţi toţi pereţii în aceste nuanţe, dacă nu doriţi. Un corp de mobilier, un perete frumos ornamentat sau orice alt obiect în această culoare pot avea efectul scontat.

Includeţi simboluri ale abundenţei în zona bogăţiei

Tradiţia Feng Shui spune că sporirea fluxului de energie în zona abundenţei va spori bogăţia familiei.

  • Plasaţi plante verzi în zona bogăţiei pentru a promova creşterea în toate domeniile vieţii.
  • Păstraţi un castron de fructe pe masă ca simbol al abundenţei. De asemenea, puteţi atârna o oglindă mare în cameră pentru a reflecta ceea ce se află pe masă pentru a dubla simbolic bogăţia.
  • Aşezaţi clopoţei de vânt în zona bogăţiei din dormitor. Se recomandă să-i agăţaţi folosind o panglică roşie.
  • Decoraţi zona abundenţei cu simbolurile tradiţionale ale bogăţiei, cum ar fi broasca ţestoasă, un Buddha râzând sau monede chinezeşti.

Folosiţi puterea surselor de foc

În Feng Shui sursele de foc (cuptor, aragaz) se consideră generator al energiei din casă. Acolo se întâlnesc toate elementele pentru a crea susţinerea familiei. Cea mai bună zonă pentru poziţionarea acestui element este mijlocul camerei, unde bucătarul poate vedea ce se întâmplă în jur şi nu poate fi surprins. Dacă aragazul este lângă perete, cel mai bun mod de a remedia acest lucru este punerea unei oglinzi în spatele acestuia.

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri