Reţeta de reîntinerire a femeilor din Japonia: un amestec simplu le ajută să îşi menţină pielea radiantă chiar şi după 50 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recunoscute în întreaga lume pentru frumuseţea lor, japonezele îşi păstrează aspectul pielii cu ajutorul unei reţete de reîntinerire. Aceasta, stimulând producţia de colagen, luptă împotriva ridurilor şi protejează pielea de efectele nocive ale soarelui.

Timp de secole, oamenii au căutat elixirul tinereţii, care să îi ajute să-şi păstreze aspectul tânăr pentru totdeauna. Pe piaţă au fost scoase numeroase produse care promiteau să stopeze urmele lăsate de trecerea timpului, însă din păcate efectele nu sunt cele aşteptate, scrie healthyfoodhouse.com.

Din cele mai vechi timpuri se vorbeşte de secretul femeilor din Japonia care reuşesc să-şi păstreze pielea tânără. Se pare că acestea au un remediu natural puternic şi eficient, care oferă rezultate după doar o săptămână.

Se pare că secretul frumuseţii lor pure este orezul japonez. Acesta este bogat în substanţe cunoscute sub numele de „scualenă“ şi „acid linoleic“, care au proprietăţi antioxidante puternice, stimulând producţia de colagen, care luptă împotriva ridurilor şi protejează pielea de efectele nocive ale soarelui. Mai mult decât atât, orezul reduce nivelul de colesterol, este bogat în vitamina E şi sprijină sănătatea inimii.

Oamenii de ştiinţă au confirmat proprietăţile benefice ale orezului, precum şi capacitatea acestuia de a întineri pielea într-un timp scurt.

Reţeta japoneză de reîntinerire:

Ingrediente:

3 linguri de orez  

1 lingură de lapte  

1 lingură de miere  

Modul de preparare este extrem de rapid: orezul se fierbe timp de 3 minute, apa acestuia păstrându-se pentru utilizarea ulterioară. Se adaugă mierea şi o lingură de lapte fierbinte peste orez şi se amestecă bine.

Se spală faţa, se lasă să se usuce, iar apoi se aplică amestecul. Asteptaţi până când se usucă, iar apoi spălaţi-vă cu apa în care aţi fiert orezul.

Apa de orez are proprietăţi benefice uimitoare: stimulează circulaţia sângelui, hidratează pielea, previne ridurile şi oferă o multitudine de antioxidanţi. Tratează, de asemenea, inflamarea pielii, asigurându-i refacerea.

Pentru cele mai bune efecte, repetaţi această procedură o dată pe săptămână.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite