Record doborât la nudismul pe montagne russe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o sută de entuziaşti au depăşit recordul de „cei mai dezbrăcaţi oameni care s-au dat pe un montagne russe“, anunţă cotidianul britanic „The Daily Telegraph“.

Cei 102 curajoşi exhibiţionişti au renunţat la haine şi s-au urcat în trenuleţul „Green Scream" („Ţipătul verde", în traducere), cursa având loc în parcul de distracţii Adventure Island, din Southend-on-Sea, oraşul Essex, Marea Britanie. Scopul: colectarea de fonduri pentru fundaţia caritabilă „Bosom Pals" a spitalului din oraş.

Participanţii la cursă au doborât cu 70 de oameni recordul anterior, când competiţia, desfăşurată în 2004 la Alton Towers din Staffordshire, a reunit doar 32 de oameni. Organizatorul evenimentului, Tracy Jones, declară că montagne russe-ul a făcut trei curse înainte ca mulţimea de nuduri să se acomodeze. „Spectacolul", însă, a captat atenţia, dar şi sentimentele filantropice ale participanţilor. „Oamenii au venit de peste tot din Marea Britanie pentru a lua parte la eveniment. Am auzit nişte poveşti incredibile de la mulţi care au fost afectaţi direct sau indirect de problema cancerului şi au dorit, astfel, să dea ceva înapoi", afirmă Philip Miller, directorul parcului de distracţii.

„A fost nevoie de mult curaj să-ţi dai jos toate hainele în faţa atâtor oameni şi a presei din lumea întreagă", spune Barbara Warner, reprezentanta fundaţiei caritabile. Ea le-a mulţumit tututor celor care s-au dovedit curajoşi, nu s-au lăsat stânjeniţi şi au strâns o sumă importantă pentru cauza fundaţiei - peste 22.000 de lire sterline, adică mai bine de 26.500 de euro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite